Gå til sidens hovedinnhold

Sparta knuste Storhamar

- Det kunne vært mer, sier Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til Nettavisen.

SPARTA SARPSBORG - STORHAMAR 6-0:

Det var en toppkamp som ble spilt i Sparta Amfi på lørdag. Storhamar har hatt en god sesongstart og lå på en overraskende tredjeplass på tabellen før bortemøtet med Sparta Sarpsborg,

Men der hadde ikke Storhamar mye å stille opp med. Sparta kjørte over bortelaget og vant hele 6-0.

- Det var helt fortjent. Selv om det er jevnt i skuddstatistikken, mener jeg vi er betraktelig bedre enn Storhamar i dag, sier Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til Nettavisen.

- Vi var gode offensivt, defensivt, i undertallsspill og i overtallsspill. I dag var vi gjennomgående gode fra bakerste mann, legger Nilsen til.

Foran 2.575 tilskuere, ledet Sparta 3-0 etter første periode, noe som la grunnlaget for seieren. Men Nilsen er ikke helt enig i at førsteperioden var avgjørende.

- Det er klart at mål preger kamper, og da må de mer fram. Men det som er avgjørende i dag er at vi er er litt bedre enn Storhamar i alle spillets faser, forteller Sparta-treneren.

Seieren fører Sparta opp på andreplass på tabellen. Det er i tråd med lagets målsetting.

- Vi har som mål å være blant topp tre, og det jobber vi ut fra. Men vi har mistet ni mann fra i fjor, så det tar tid å få satt tingene på plass. Men vi ser konturene nå. Det er en lang sesong, men vi satser på å kjempe helt der opp, avslutter Sjur Robert Nilsen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget