Sparta lukter gull

Foto: Heiko Junge/Scanpix

Østfoldlaget skaffet seg en luke til Vålerenga.

29.01.09 23:05

SPARTA – STAVANGER 3-1:

Nå er det fordel Sparta Sarpsborg i kampen om gullet i GET-ligaen. Torsdag sikret iskrigerne fra Østfold seg full pott hjemme mot Stavanger Oilers, mens den nærmeste rivalen, Vålerenga, gikk på et forsmedelig tap hjemme i Oslo mot Lillehammer.

Dermed er Sparta fire poeng foran oslolaget på tabellen, når fem runder gjenstår av grunnserien. Laget har nå vunnet fire strake kamper på rad, og har gullet innen rekkevidde.

Stavanger kom likevel best i gang, og tok ledelsen ved Lars Peder Nagel i første periode. I midtomgangen sørget imidlertid Jonas Elofson for balanse i regnskapet.

I siste periode tok vertene kommandoen. Mål av Petter Witnes og Mats Frøhaug sørget for da det endte med 3-1 og stor jubel blant hockeyfrelste supportere i Sparta Amfi.

Det er imidlertid langt fra avgjort hvem som arver seriemesterskapet fra Frisk Asker. Den 15. februar møtes nemlig Vålerenga og Sparta Sarpsborg til dyst på Jordal i Oslo.

Skulle Espen «Shampo» Knutsens gutter vinne den kampen, så vil det bli en thrilleravslutning. Sparta møter nemlig erkerival Stjernen i aller siste runde 22. februar.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag