RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm / SCANPIX

Sparta overrasket Storhamar

Sist oppdatert:
Storhamar ble tatt på sengen og slått 3-1 av Sparta i eliteserien i ishockey tirsdag kveld. - Vi gjorde Storhamar dårlige, sier Spartas assistenttrener Marcus Ramén til TV 2 Nettavisen.

SPARTA - STORHAMAR 3-1: Storhamar hadde planer om å bite seg fast på Trondheim og Stjernen i toppen av tabellen før kampen. Men Sparta stoppet Storhamars planer.

Les fakta om tirsdagens runde her

- Det føles veldig bra å ha vunnet denne kampen. Storhamar er alltid et vanskelig lag å møte, men i dag er vi effektive og scorer på sjansene, forteller Spartas svenske assistenttrener Marcus Ramén til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt i Sparta Amfi.

Linberg scoret to
Kent Lindberg scoret to mål for Sparta og Kristian Witnes ett. Storhamars trøstemål ble satt inn av Knut Henrik Spets foran over 1000 tilskuere i Sparta Amfi.

- Dette var helt klart en lagseier. Alle spillerene på Sparta gjorde jobben sin. Vi hadde fem mann på rett side hele tiden. Det er gledelig å se, sier Marcus Ramén.

- Men det var likevel en jevnspilt kamp, men måten spillerene stod frem på i dag, var imponerende. De ville ha seieren, og viste dødelig effektivitet, skryter han.

Avanserte på tabellen
Sparta avanserte til en 5. plass på tabellen etter seieren, men Storhamar er nummer tre med 18 poeng etter ni kamper. Trondheim og Stjernen topper begge med 21 poeng, men har spilt én kamp mer enn Sparta.

- Målet vårt i år er helt klart å bli bedre enn forrige sesong. Da ble vi nummer fire. Fortsetter vi som mot Storhamar, og vinner tette og jevne oppgjør, er vi i rute nå, mener Marcus Ramén.

Mens konkurrentene har planer om å hente inn forsterkninger til resten av sesongen, må Sparta klare seg med de spillerene de har frem til sesongavslutningen.

- Vi skulle gjerne hatt noen nye spillere her. Men vi har ganske enkelt ikke økonomien til å styrke stallen, sukker Ramén.

Lokalderby neste
I neste oppgjør venter topplaget Stjernen på Sparta. Den kampen gleder Marcus Ramén seg til.

- Det er et lokalderby, og her skal vi vinne. Kun tre poeng er godt nok her. Det er litt synd vi sliter med en del skader på sentrale spillere, men Stjernen skal få svi for det. Vi går for seier i alle kampene vi spiller, men det er alltid ekstra gøy å slå rivalene i Stjernen, avslutter Marcus Ramén.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere