RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparta seiret på hjemmebane

(Foto: GLENN THOMAS NILSEN)
Sist oppdatert:
Sparta og Stavanger møtes i kvartfinale i sluttspillet i ishockey. Den som spiller hjemme vinner.

SPARTA - STAVANGER: 6-3: Tre av sju sluttspillskamper er spilt mellom Sparta og Stavanger etter lørdagens oppgjør i Sparta Amfi. Og som seg hør og bør når disse lagene møtes vinner hjemmelaget.

I første runde vant Sparta 4-1 i Sarpsborg, i andre måtte østfoldingene ta turen til Stavanger, noe som endte med et knusende 6-1-tap.

Derfor bør det altså ikke komme som noen overraskelse på noen at hjemmelaget vant lørdagens oppgjør i Sparta Amfi med 6-3.

Det begynte imidlertid bra for bortelaget Stavanger, og Pekka Kärkkäinen sørget for ledelse etter første periode. I andre periode økte Christian Dahl Andersen til 2-0, før Jonas Andersen ene og alene utlignet ledelsen i samme periode med to scoringer på rappen.

Sparta gikk så i føringen ved Kent Lindberg, før Kärkkäinen utlignet med sitt andre mål for dagen. Så var det full stopp for Stavanger, og Sparta kunne med tre mål ved Martin Røymark, Markku Takala og Kent Lindberg, komfortabelt skøyte av isen med en 6-3-seier på hjemmebane.

I og med at det er sju sluttspillskamper, får et av lagene spille en kamp mer på hjemmebane. Denne gleden er Stavanger skjenket, noe som kan vise seg å bli avgjørende ...

Øvrige kamper i sluttspillet lørdag:
Frisk Asker - Storhamar 2-3 (sudden death)
Lillehammer - Stjernen 4-3
Comet - Vålerenga 3-4 (sudden death)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere