RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparta slår tilbake

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter to tap kreves det seier i Hockeytown. Vi spiller en dobbel til 4,10 i dagens første oddstips.

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Warriors vinner igjen
Oddstips 2: City slår Wolves igjen
Tippetips: Nå skal bonuspotten fordeles!
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips
Trav: 60 millioner i V75-potten

Langoddsen er som vanlig spekket med fotball fra alle de europeiske ligaene. Flest objekter hentes fra England, men også Primera Division, Ligue 1 og Bundesliga er godt representert, i tillegg til håndball og ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
36. Stavanger - Lørenskog B 4,00

Her er oddsen satt vel skjevt, synes vi. Stavanger leverte som favoritter til 1,60 hjemme mot VIF på torsdag, det var jevnt, men Oilers vant 5-4. Nå gjør bookmakerne Oilers til kjempefavoritter hjemme mot Livingstons Lørenskog, som herjet med Sparta og vant 5-0 etter kjempeinnsats av blant annet Frøshaug. Lørenskog kan slå alle når de stiller skjerpet og med riktig innstilling, og GET-Ligaen er tross alt jevnere enn at Oilers skal prises til 1,40 mot en kandidat til seriemesterskap og NM-gull. Lørenskog til 4 blank blir dagens langskudd.

Dagens avslag
100. Barcelona - Mallorca (0-2) H 1,60

De er en kjent sak at Barcelona ofte vinner med klare sifre, derfor var det var skuffende å se dem nøye seg med 1-0 borte mot Granada i midtuken. De hadde et enormt spillemessig overtak, godt over 70 prosent ballinnehav og spilte 11 mot 10 i nesten hele 2. omgang. Likevel var de tilfreds med masse pasninger og det ene målet sitt. Dette kommer etter 0-0 mot Sevilla og 2-0 mot Plzen, og akkurat i dag holder vi oss unna spill på brakseier til Barcelona, 1,60 blir for lavt.

Dagens spill
Det er mange storkamper og mye underholdning på programmet, men denne lørdagen synes vi preges av en rekke jevne oppgjør, og vi finner ikke veldig mange lag vi har stor tro på, der oddsen samtidig er tilfredsstillende. Norwich og Birmingham var på blokka, men fire andre spill frister mer. Det blir to dobler fra oss i dag, og vi starter i Hockeytown Sarpsborg.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

66. Sparta Sarpsborg - Lillehammer IK
GET-Ligaen. Sparta ble utklasset av Lørenskog og tidligere lagkamerat Mats Frøshaug på torsdag. 0-5 røk de i Lørenskog ishall, og det var deres andre strake tap etter at det ble 2-5 for Stavanger Oilers hjemme i Hockeytown for en uke siden. "Dette var fryktelig dårlig", sa en ordknapp Warriors-trener Sjur Robert Nilsen til hockeymagasinet.no etter kampen. Sparta ligger på 5. plass på tabellen. De har tapt 3 og vunnet 7 matcher, 5 seire er kommet etter tre perioder. De vant 4-3 i spilleforlengelsen borte mot dagens motstander i september. På egen is har Sparta 2-5 for Oilers, 4-1 over VIF, 5-1 over Frisk, 6-0 over Storhamar, 4-2 over Stjernen og 6-1 over Lørenskog.

Kapteinen Jonas Andersen er fortsatt ute for Sparta, men trener på is igjen. Tommy Kristiansen var ute torsdag med karantene og er ikke med nå heller.

Lillehammer har variert, men er gode når de har dagen. De startet sesongen med å slå Rosenborg 8-0, før de tapte fem matcher på rad. Deretter har de tatt tre komfortabel seire, mot Frisk, MS og Rosenborg, samt en mer heroisk seier 5-4 over Storhamar der de hentet opp 0-4.

Stein Tore Bakken var tilbake fra skade for Lillehammer mot Rosenborg tidligere i uka, og da er det ikke mange skadene hos bortelaget.

Forrige sesong møttes lagene fem ganger i seriespill, der Sparta vant fire av fem matcher, og Sparta vant også fire av fem matcher i sluttspillet. Kun én gang vant Lillehammer i Hockeytown, Sparta vant med klare sifre ved de fem andre anledningene.

Det sies at Sparta ikke er fullt så sterke som forrige sesong, men på egen is har de fortsatt kapasitet til å slå de andre topplagene, det har de allerede vist med seire over VIF og Lørenskog. Etter to småstygge tap tror vi Sparta slår tilbake på hjemmeis i dag, nå er de lei av å tape og Lillehammer er en overkommelig motstander. 1,95 for hjemmeseieren spilles i en dobbel.

58. Millwall - Ipswich
Millwall var ute av form og slet i bunnen før de kjempet inn 1-1 borte mot Middlesbrough og hjemme mot Brighton. Sist lørdag kom gjennombruddet, Millwall overrasket mange og vant 3-0 i Leicester, et resultat som førte til at Leicester sparket sin svenske trener. Manager Kenny Jackett sier at laget har vist gode takter hjemme på The Den og vært nær seier ved flere anledninger i det siste, og at seieren i Leicester vil gi spillerne selvtillit. Nå er det to hjemmekamper på rad, denne og så Coventry, en fin anledning til å score mål og ta poeng.

Manager Jackett forventes å stille likt som sist, med hat-trick-helten fra Leicester, Henderson, og Simpson på topp, det er ingen nye skader. Marquis (a) er stadig ute, mens McQuoid (a) og Racon (m) er tilbake.

Ipswich spiller fin fotball og tar poeng jevnt og trutt. De lykkes ikke hjemme mot Crystal Palace forrige helg da de røk 0-1, men dette var første kampen på en god stund der Ipswich ikke scoret, og de har brukbare 3-1-1 på sine fem siste. 2-2-2 på bortebane hittil.

Manager Jewell håper å få klar Sonko (f) og Delaney (f) som sliter med mindre alvorlige skader. Cresswell (f) er suspendert, så det blir endring i forsvarekka uansett. Chopra (a) har uteblitt fra flere treninger den siste tiden da han har vært nødt til å bruke mye tid på en klinikk for spilleavhengighet, men han skal i følge teamtalk.com starte dagens kamp.

Millwall er på gang og vi tror på manager Jackett når han sier selvtilliten er tilbake og at sjansene for tre poeng på The Den nå ser gode ut. Det ble 2-1 her i forrige møte, og vi tror på noe lignende i dag. Begge lag på scoringslisten, men hjemmeseier til slutt. 2,10 synes verdt risikoen. Vi får en dobbel til 4,10 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 15.55.

58. Millwall - Ipswich 2,10 2,90 2,80
66. Sparta - Lillehammer 1,95 4,20 2,35

Total odds 4,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere