VÅLERENGA - STORHAMAR 1-2:
SPARTA - MANGLERUD STAR 6-2:

Sparta Sarpsborg og Vålerenga har vært de to topplagene i GET-ligaen så langt denne sesongen, og de to klubbene har knivet om å okkupere førsteplassen på tabellen i hele høst.

Så langt har iskrigerne fra Østfold vært et lite hakk hvassere enn Oslo-klubben, og torsdag skaffet de seg et to poengs forsprang med 6-2-seier mot Manglerud Star hjemme i Sparta Amfi

Magnus Selvaag sendte Sparta i føringen etter drøye 13 minutter av første periode, før Dion Knelsen og Rene Bøe scoret hvert sitt mål i midtperioden. I løpet av de siste 20 minuttene sørget den samme Knelsen, Mikael Stenersen og Magnus Selvaag for at Sparta totalt satte seks pucker i nettet. For gjestene scoret Dan Fredrik Nygård og Martin Hansen de to trøstemålene torsdag.

Vålerenga på sin side var vertskap for Storhamar, men til tross for at Tim Maxwell ga laget ledelsen tidlig i andre periode, skulle det bli en tung dag. Pål Johansen utlignet for gjestene fra Hamar etter drøye åtte minutter av midtperioden, og med drøye to minutter igjen av sluttperioden satte Christian Larrivee inn 1-2.

Dette betyr at Sparta altså topper med 50 poeng fra 21 kamper, mens Vålerenga følger på andreplass med 48 poeng så langt.

Torsdagens runde:
Stavanger - Stjernen, 4-2
Vålerenga - Storhamar, 1-2
Rosenborg - Frisk Asker, 2-3
Sparta - Manglerud Star, 6-2
Lillehammer - Lørenskog, 2-3