Gå til sidens hovedinnhold

Speeds svømme samling

Det var glitrende oppmøte da svømmegruppen i sportsklubben Speed arrangerte årets klubbmesterskap. Nesten samtlige av klubbens 80 svømmere stilte opp for å svømme og ha det gøy.

Nordtvet: Da Lokalavisen Groruddalen møtte opp på Nordtvet bad, ble de litt overrasket da Sunniva Åsen (11) sa at hun ikke visste om hun hadde vunnet eller ikke.
Etter det Lokalavisen fikk med seg, vant hun klart 50 meter bryst. Det vi ikke visste er at INGEN vet hvem som har vunnet før klubben holder årets juletrefest. Under klubbmesterskapet svømte Sunniva flere forskjellige distanser.
Tiden ble tatt på samtlige, og på juletrefesten får Sunniva vite de sammenlagte tidene sine, og hvordan hun gjorde det i jentenes klasse 11. Dette er første gang Sunniva er med i en svømmekonkuranse. Hun syns det er spennende og gøy, selv om hun blir litt nervøs når andre kommer foran henne. Grorudjenta koste seg tydeligvis da hun svømte 50 meter bryst som er hennes favoritt.
Det er morsomt når man er først!

Store og små Speedere

Styremedlem, Vegard Johannessen, setter pris på dette årlige arrangementet. Han sier at det alltid er mye å gjøre rundt dette årlige arrangementet. Først er jeg veldig stressa, så veldig svett og så skjønner jeg at det går denne gangen også.
Selv om det er mye som skal gjøres, setter han stor pris på arrangementet.
Dette er en fin måte å sveise sammen svømmerne i klubben. Både de yngste svømmeskole-barna, og den eldste Norgesmesteren var tilstede under mesterskapet. Det er ekstra stas for de minste at de får muligheten til å svømme i samme bane som norgesmestrene til Speed, påpeker Johannessen.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter