PARIS (Nettavisen): Vanligvis er det mye ståhei omkring Paris Saint-Germain, men de siste dagene har det vært et komplett kaos i den franske hovedstaden.

Kylian Mbappés framtid har lenge vært usikker, men i løpet av lørdagen dukket det opp flere rapporter om at den franske stjernen har bestemt seg for å fortsette karrieren i Paris.

Troverdige journalister som Gianluca Di Marzio, Fabrizio Romano og Julien Laurens var noen av personene som meldte om 23-åringens beslutning. Enkelte kilder har også begynt å spekulere rundt detaljene i Mbappés kontrakt, og det har blitt snakket om flere utrolige summer.

- What a shitshow. Mbappe er god, men denne kontrakten befester jo svart på hvitt at spilleren er større enn klubben. Hvilken seriøs trener gidder å trene denne klovneklubben med mindre det er utelukkende for å tjene penger?, skriver blant annet TV 2s ekspert Yaw Amankwah om ryktene rundt en årslønn på omkring én milliard kroner og muligheten til å styre deler av sportsavdelingen til klubben.

Like før kampen mot Metz bekreftet PSG at Mbappé blir værende i klubben!

Les også: Nedslående tall for Norges stjerner: - Dette kan ikke fortsette

- Zidane kan ta over

Et av kravene fra Mbappé-leieren skal også være at PSG kvitter seg med nåværende sportsdirektør Leonardo.

Der skal erstatteren allerede være nære en avtale. Tidligere Lille-direktør Luis Campos skal være foretrukket fra både klubb og spillere, men dette skal ikke være den eneste endringen i det sportslige apparatet.

Julien Laurens melder at Mauricio Pochettino kan forvente å miste jobben innen kort tid. Argentineren skuffet stort i Champions League, men seilet inn til et overlegent seriegull, men det kan vise seg å ikke holde for å beholde jobben i Paris.

Les også: Eksperten spår luksusproblem for LSK: - De kan fort havne i en skvis


ESPN-journalisten skriver videre at Zinedine Zidane står øverst på PSGs ønskeliste, men at en avtale er et stykke unna, enn så lenge.

Den franske legenden skal vært lunken til å jobbe med Leonardo tidligere, men med brasilianeren ut kan ting etter sigende endre seg.

L'Equipe melder også at Thiago Motta, Roberto Martinez og Christophe Galtier er alternativer til jobben.

- Man har aldri sett det før

Det hevdes at Mbappé vil få makt i de sportslige beslutningene PSG foretar seg, både på overgangsmarkedet og ved en eventuell treneransettelse. Spanske Eurosport har også skrevet om en mulig årslønn på én milliard norske kroner, samt en signeringsavtale som vil gi Mbappé rundt tre milliarder.

Nettavisen- og Direktesport-kommentator Robin Haugen mener at det vil være en ekstraordinær detalj:

- Det har ikke vært et tidligere eksempel på større spillermakt i fotballhistorien. Det er jo egentlig altfor drøyt, men, sier han, men passer på å ta et stort forbehold omkring informasjonen.

og fortsetter:

- PSGs ønske om å vinne Champions League innen kort tid ryker, hvis Mbappe forsvinner. De var nok villige til å gjøre hva som helst for få han til å bli i klubben. Det gjør denne signeringen så viktig, selv om det ikke forsvarer de tallene og ryktene som dukker opp nå, men til en viss grad kan man forstå det, forteller han.

Det er forventet at Mbappé vil tale til PSG-fansen enten før eller etter lørdagens kamp mot Metz, og kampen kan du se her.