Det ble en fin avslutning på dagen for Nettavisens lesere på Charlottenlund i går kveld. Kun én bong klarte seks rette og en drøy million i utbetaling, men Nettavisens Carsten Rabjerg klarte to femmere på sitt lille forslag (kr 200) noe som ga fine 2432 kroner tilbake. I V4 fikk Carsten tilbake 2187 kroner for en innsats på 200 etter å ha lansert femtevalget Take It All Easy som favoritt. På Biri gikk DD-forslag inn med 1473 kroner i gevinst for en innsats på 400. Sju andelslag i V5 seilet inn med knappe 1300 kroner i utbetaling - alle hadde dekket opp Broadway Legs som ikke lot seg slå. Hestens seier betød at tre jokersystemer i V75 gikk inn med sju rette og drøyt 4000 tilbake på en V75-lørdag som spillemessig går over i historien som udramatisk.

HTML EMBED

Over til Harstad der vi har hatt en lovende innledning på året. Undertegnede fikk inn åttendevalget Ochrana på tre hester forrige løpsdag og lanserte fjerdevalget Ramstad Eld som dagens store objekt. Den hesten ble slått av 0.3-prosenteren Plenkrutt like oppunder mål noe som forhindret sekssifret luketømming for Nettavisen på Eksperten. I stedet gikk samtlige andelslag (andelspriser fra 100 til 500) inn med 3058 kroner i trøstegevinst.

Internasjonale V65-omganger og løp til provinsbaner er som skapt for andelsspill.

HTML EMBED

Spillerne har i svært liten grad forutsetninger for å vurdere hva som er overspilte og underspilte hester i andre land. Det er derfor vi i Nettavisen bruker utenlandske medarbeidere når vi setter opp spill til Sverige og Danmark. I slike omganger flokker spillerne seg rundt store favoritter og strukturen på kupongene blir veldig lik. Dermed skal det ikke de helt store overraskelsene til før det gir gode penger.

I kveld tror jeg flere av favorittene i Harstad lever farlig.

Lykke Even blir stor favoritt i montéløpet V65-2, men han fikk alt sydd opp bak Borg Trolla på sprint sist de møttes med rytter. Nå er det 60 meter tillegg og han står 20 meter bak Borg Trolla denne gang, samtidig som sistnevnte får Stine M Bendiksen på ryggen.

Når det gjelder Order by Viking får han trolig leiehjelp i volte, noe som nok er en forutsetning for feilfri avgang. Jeg har snakket med treneren som forklarte den svake innsatsen sist med fôrforgiftning. Hesten skal være bedre nå, og har en bra sjanse om han presterer opp mot normalnivået.

Bankeren på spilleforslagene finner jeg alt i V65-1.

Isabelle galopperte i tetkampen sist, men hun kom fint tilbake og satt fast bak vinneren CC Juliana i mål. Nå står Isabella alene på strek, mens CC Juliana - som fikk absolutt alt sydd opp i seiersløpet - står 40 meter bak, og 20 meter hardere til. Isabelle skal være klink feilfritt.

Merk: Jeg gjør trolig tilpasninger basert på markeringsoversikten på andelslagene søndag ettermiddag. Hvis innsatsfordeling blir værende slik det ser ut i øyeblikket, kan det gå mot en ellevill V65-omgang i nord!

HTML EMBED