RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende nykommere fra Søvik/Hamre

Jenkas Tuffing, Ebbes Igor L.J. og Only Audition er tre interessant svenskeimporter som stall Søvik/Hamre sender ut på Bjerke i kveld.

Her finner du Nettavisens tips til V65-løpene.

I V65-innledningen stiller stallen til start med den spennende nyimporten 8 Jenkas Tuffing (2. løp/V65-1), som har hevdet seg i tøffe selskap i nabolandet.

- Dette er en tøffing, som står i stil med navnet. Vi har ikke hatt ham i så mange uker og det er vanskelig for meg å vurdere ham nå. Jeg må nesten se ham i løp før jeg kan plassere ham mer. Sporet ble litt kronglete, men jeg håper det kan løse seg likevel. Galoppene har vært tilfeldige og han virker ikke til å være av den usikre sorten. Kapasiteten er stor og han kan selvfølgelig vinne, men jeg synes han hører hjemme i outsiderrollen første gangen ut, sier Lars Magne Søvik.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- Vår andre hest, 15 Face the Enemy, er en hest som trives med å være med i front. Han står vanskelig til nå og en trippelplass kan være innen rekkevidde om han får åpning til slutt, kommenterer Søvik.

Only Audition har vært i Søvik sin varetekt noen måneder nå, men har ikke startet siden oktober og kan trenge et par løp i kroppen. Løpet kan fort bli som navnet hentyder, bare en audition¿

- 10 Only Audition er en fin og spennende hest vi har hatt ei stund på stallen. Jeg har ikke sett ham i løp enda og jeg vil ikke være for ambisiøs på forhånd i årsdebuten. I likhet med Jenkas Tuffing er han en outsider som kan hevde seg direkte, men jeg vil se dem gå løp for oss før jeg sier for mye. 10 Only Audition har ikke gått autostart før, men han er en kald og rolig hest som helt sikkert takler det. Vi kommer ikke til å kjøre noen startvognprøve heller, for vi har bakspor og skal gi hesten et fint løp første gang ut, forteller Lars Magne.

Igor er dagens beste sjanse
- Det er 4 Ebbes Igor L.J. vi har størst vinnertro med innen V65-rammen onsdag. Han er sprutredd og hoppet direkte fra start i debuten, men han kom veldig fint tilbake og ble tredje. Nå har vi spor i fremste rekke og sjansen for feilfri avgang er mye større. Han er også hurtig fra start og kan komme direkte til tet, men vi er ikke redd for dødens heller. At han kan gå i front, er uansett det beste. Den lange distansen tror jeg bare er en fordel, for han er rolig, regulerbar og sterk.
6 Jitterbug skuffet sist, men er nok bedre med det løpet i kroppen. Han er rask ut, men skal uansett ha rygg over den distansen. Hvis det klaffer maksimalt, kan han knipe en trippelplass.

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere