RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende på Kloster

Foto: hesteguiden.com
I en rebus som fort kan gi fine penger satser vi på at Mazzetti innfrir sitt favorittstempel samt at seiershungrige Vidar Hop får en fin dag på jobb.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Med dunkel form på de antatt tøffeste i mot var vi aldri i tvil om bankervalget denne torsdagen, og 2 Mazzetti i den fjerde avdelingen får således stå ugardert på våre forslag. Gill`s Victory-sønnen gikk relativt pigg i mål til fjerde på 17.1 i et tøft V75-løp i den siste starten, og med strålende treningsrapporter i ryggen tror vi det dreier seg om en topp vinnersjanse. Forutsetningene er i kveld helt optimale for 5-åringen, og at offensive Tom Erik Solberg sitter forholdsvis tidlig i tet bak Halle-traveren er svært nærliggende å tro.

Storfavoritter i fare?
I de to innledende avdelingene støter vi på to hester som pådrar seg et tungt favorittstempel, og vi stoler ikke helt på noen av de. I V5-1 dukker danske Jeppe Juel opp med 4 Laika Gilbak, og selv om Esterel Sunset-datteren er omgitt av gode rapporter liker vi ikke at det står en del galopper i raden. Vi er litt skeptisk til om 6-årshoppa takler de krappe svingene på dagens arena, og med en del startkjappe konkurrenter på innsiden kan det fort bli litt trøbbel. Vår frekke utgang på det store systemet blir således 10 Britney Sign, som kan få alt sydd opp i fine rygger med tøft tempo der fremme. Smok`n Lantern-datteren kan ventes forbedret med løp i kroppen, og 6-årshoppa har tidligere støtt på klart bedre hester enn dagens konkurrenter.

I den andre avdelingen tror vi det ikke er så enkelt som at 2 Muskelmann G.T. er en klink vinner. Den storvokste 4-åringen til Alexander Heisholt som har gjort sine saker meget bra så langt har trolig ingen fordel av verken dagens korte distanse eller bane. Vi vil gjerne se at Muscles Yankee-sønnen blåser rundt den første svingen i trav på de krappe svingene før han får stå alene på noen av våre spilleforslag, og tyr således til bred gardering. En formtoppet 5 Væsterbo Likeness må her regnes tidlig sammen med 9 Neverending Garbo som var som forvandlet sist, og med 3 Le Feu Follet som en liten outsider.

Hop løsningen?
I hhv V5-3 og finalen setter suksessrike Vidar Hop seg opp bak to meget spennende hester, og i to ellers vidåpne løp kan det være slik at den startkjappe Vestfoldingen fort sitter på den enkle løsningen. I den tredje avdelingen er Hop`s våpen 1 Tamina Rascal, og den formsterke hoppa får neppe en finere oppgave enn dagens. Tamin Sandy-datteren gikk i mål med litt krefter spart i et V75-løp sist, og 6-årshoppa kan fort spore dette løpet rundt om. Hun blir vår utgang på det store systemet, men vi tyr til garderinger da Kristiansen-traveren aldri har vist seg som den tøffeste i klassen oppunder mål. 3 Cornelius Endurance holder absolutt toppform, og General November-sønnen må krysses tidlig sammen med 4 Spirre Vip som trolig er forbedret med løp i kroppen.

I V5-finalen er det 4 Valle Viktor som er Hop`s mulighet. Elding-sønnen innledet svært lovende i regi Øystein Tjomsland, men utviklingen har ikke vært som forventet. Nå kommer 5-åringen tilbake etter lang pause med relativt positive treningsrapporter i ryggen, og mot ikke alt for skarp motstand tror vi på en topp vinnersjanse direkte. Tøffest i mot blir trolig formhesten 2 Bravo Best, og en kapabel 5 Petrofaks. Sistnevnte er i samme kategorien som vår favoritt, og når champion Høitomt nå setter seg opp bak Järvsøfaks-sønnen må han krysses tidlig.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 90 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt abc-system med en innleveringspris på 1188 kroner.

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere