RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende V5 på Drammen

Sist oppdatert:
En urutinert storfavoritt og etpar andre hardt betrodde hester som kan rote seg vekk kan bety fine penger i kveld. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger av V5B på Drammen.

Fireårige Grorud Falken blir kjempefavoritt i V5B-3 på Drammen i kveld og gjentar han prestasjonene fra de to seiersløpene er vinnersjansene gode. Det er dog ofte uklokt å stole på hester med bare et fåtall starter bak seg og vi garderer på storbongen.

Skulle Grorud Falken svikte vil mange være avhengig av Tyri Svarten i den fjerde avdelingen. Vi tror Svarten går på nederlag i dag og lanserer to klare motbud. Også Super Rolly i V5-innledningen blir hardt betrodd, men vi har andre ideer.

Tipsene sitter

Forrige mandag satt vårt lille forslag til 100 kroner på samme bane og ga fine 2.034 i premie. I går var det dags for en større premie da Leangen arrangerte V65. Vårt store forslag til 1.728 inneholdt alle vinnerne og betalte ut 29.881. Det mellomste forslaget til 240 kroner måtte nøye seg med en femmer verdt 424 kroner da vår reservebanker Absolutely Pellini igjen tok til galoppen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere