RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scott Heppell (Scanpix)

Spenstig dobbel på langoddsen

Sist oppdatert:
Nettavisen gir to Championship-lag tillit til fire og en halv ganger innsatsen.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Formsvake motstandere
Leicester har bare én seier på de ti siste. Kommer fra bortetap for Southampton og QPR, etter fire poeng på to de to siste hjemmekampene. Manager Holloway har handlet en håndfull forsterkninger siden han kom, og særlig offensivt skal the Foxes ha større kapasitet enn det som leveres. Spissen John mangler fortsatt, kaptein Clemence tilbake etter karantene.

Coventry tok sin andre Premier League-skalp i cupsammenheng denne sesongen med hele 4-1 over Blackburn for en uke siden. 2-2-6 på de ti siste seriekampene. 5-1-6 på fremmed gress. Kaptein Doyle er ute med karantene. To spillere er tilbake etter skade.

Vertene ligger fem poeng bak gjestene før avspark. Forholdsvis klar hjemmefavoritt i våre øyne, og pengene settes på at avstanden mellom lagene er to poeng etter kampslutt.

Flott hjemmeodds
Etter 1-2-4 på de syv siste i ligaen og en sesong langt under forventningene, fikk Robsons Sheffield United en skikkelig opptur med 1-0-seier borte mot Bolton i FA-cupen. Gjerrige i begge ender også i serien den siste tiden. Kaptein Naysmith er fortsatt usikker med skade, men trioen Speed, Tonge og Bardsley er alle klare for spill igjen. Beattie og Martin savnes offensivt.

Gjestene gikk på et hederlig tap for Chelsea i FA-cupen forrige helg. Tilbrakte høsten under nedrykksstreken, men forsterkninger på spillersiden og ny manager har snudd trenden. 4-1-1 på de seks siste i ligaen. Buzsaky ser ut til å blir klar igjen, Leigertwood fortsatt suspendert.

Kun to poeng skiller disse lagene, som var forventet i hver sin ende av tabellen. Mange nykommere på en gang kan bli en utfordring for gjestene, som uansett møter et bedre lag. Konkurransedyktige 2,10 for hjemmeseier blir dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere