Spent Lundekvam tilbake

Claus Lundekvam er lørdag tilbake i Southamptons lag etter et skadeopphold på drøye fem uker. Han er spent på to ting: Hvordan det blir å spille under Hareide - og hvem som overtar managerjobben i Southampton.

- Det er en stund siden jeg spilte sist. Jeg har bare vært tilbake i trening en ukes tid nå, sier Claus Lundekvam til TV 2 Nettavisen. Han spiller fra start for Southampton mot Everton lørdag.

Lundekvam har takket ja til å fortsette på landslaget, og ser enormt fram til å spille under Åge Hareide. Landslagets mer spillende måte å opptre på passer midtstopper Lundekvam utmerket.

- Det blir artig, det blir veldig spennende. Det ser ut som de har det gøy, de som er med på landslaget nå. Det ser veldig positivt ut, fastslår den tidligere Brann-mannen.

Spennende blir det også å se hvem som overtar managerjobben i Southampton etter Gordon Strachan. Glenn Hoddle har vært nevnt av mange, og er en mann Lundekvam kjenner godt fra Hoddles forrige periode i klubben.

- Det blir spennende å se framover. Hoddle er en god coach, men uønsket av fansen. De har ikke glemt måten han forlot oss på.

TV 2 Nettavisen følger engelsk fotball direkte hele helgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.