*Nettavisen* Sport.

Spesielt møte for Dahlstrøm

Veteranen Ole Eskil Dahlstrøm (35) innrømmer at torsdagens møte med Storhamar blir en følelsesladet opplevelse.

22.09.05 11:45

Den gamle Storhamar-spilleren har tatt jobben som spillende trener i Lillehammer før kommende sesong. Allerede i første serieomgang skal han takle og lure sine gamle lagkamerater i Storhamar.

- Klart det blir spesielt, det er ikke noe å legge skjul på. Men siden det er første seriekamp er det uansett godt å komme i gang, sier Dahlstrøm til TV 2 Nettavisen.

Dahlstrøm tror det blir mest følelsesladet i forkant av oppgjøret, når kampen blåses i gang er fokuset kun på det sportslige. Han lover å gi Hamar-laget kamp til døra.

- Storhamar er selvsagt favoritter, men vi selger oss ikke lett. De skal få kjenne at de har møtt Lillehammer, lover Dahlstrøm.

Landslagsveteranen ble på slutten av 80-tallet draftet av NHL-klubben Minnesota North Stars (i dag Dallas Stars), men skader satte en stopper for proffdrømmen. Som trener synes Dahlstrøm at arbeidet med de unge er spesielt interessant, og han rekrutterer gjerne nye norske stjerner igjennom Lillehammers talentarbeid.

- Vi vil fostre frem nye unge talenter allerede denne sesongen og gi dem kamptrening. Vi jobber med flere unggutter som kan bli aktuelle for mer førstelagspill i årene fremover, sier den ferske treneren.

Lillehammers nye playmaker tror laget hans kan overraske i år, men holder sitt tidligere lag som soleklare gullfavoritter.

- Jeg er evig optimist og tror at vi kan gjøre en god sesong. Vi er riktignok svært utsatt i forhold til skader, men vi skal bite godt i fra oss. Jeg tror Storhamar går helt til topps. De har styrket laget betraktelig mens andre topplag stiller svekket, avslutter Dahlstrøm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag