*Nettavisen* Sport.

Spets i barslagsmål

Foto: Gunnar Stavrum/Mediehuset Nettavisen

Lørenskog-spilleren beklager oppførselen overfor klubben.

13.03.11 00:00

Landslagsspiller Lars Erik Spets var ifølge TV 2 innblandet i et masseslagsmål på utestedet «Bar Tjuvholmen» natt til lørdag.

Ifølge TV-kanalen var det minst én annen Lørenskog-spiller innblandet. Dette skal ha vært Thomas Jordhøy. I tillegg skal klubbens fysioterapeut, John Arvid Skistad, ha blitt truffet av et glass i tumultene.

Et øyenvitne forteller at Spets skal ha blitt rasende etter at en mann begynte å oppføre seg provoserende mot folk på utestedet.

Ifølge NTB skal det ha blitt kastet flasker og stoler i lokalet, og i alt seks personer pådro seg kuttskader.

- Forsvarte seg
Sportslig leder i Lørenskog, Atle Olsen, hevder LIK-spillerne kun prøvde å forsvare seg.

- Jeg har snakket med Lars Erik Spets. Det han forteller er at de kun forsvarte seg. To personer gikk berserk og kastet ting rundt seg. Politiet mottok forklaring fra Lars Erik etter opptrinnet, og er ikke en av de to som måtte inn til avhør, sier Olsen til TV 2.

Olsen legger til at Spets er fortvilet og har bedt klubben om unnskyldning for det som skjedde.

- Det var uholdbart at de var der. Gutta skulle ut og spise og kose seg. De burde dratt rett hjem etter det. Men ingen var fulle, legger Lørenskog-lederen til.

Bråkete uke
Opptrinnet skjer bare få dager etter at den opphetede kvartfinaleserien mellom Lørenskog og erkefienden Vålerenga er avsluttet.

Lørenskog tok seg videre med 4-1 i kamper. Spets og fem av lagkameratene i LIK spilte for Vålerenga så sent som i fjorårssesongen.

Spets uttalte til Nettavisen torsdag at det var deilig å slå gamleklubben.

Den høye temperaturen i lokaloppgjørene nådde sitt klimaks da Vålerengas Steffen Thoresen slo vilt løs mot Lørenskogs Eerikki Koivu i kampen i Lørenskog Ishall tirsdag.

I ettertid forsvarte både Thoresen og VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen handlingen, før de senere ble nødt til å beklage.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag