RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I LEDELSEN: Jordan Spieth.
I LEDELSEN: Jordan Spieth. Foto: John David Mercer (Reuters)

Spieth overtok ledelsen

- Det vil være fantastisk å vinne.

Jordan Spieth spilte en glimrende tredje runde i PGA-tourmesterskapet. Amerikaneren tok igjen svenske Henrik Stensons ledelse på tre slag.

Svensken hadde spilte glimrende de to første rundene. Spesielt torsdag, da han slo en runde på 63 slag, imponerte Stenson. Fredag kuttet Spieth forspranget med to slag, før han gikk forbi 39-åringen lørdag med en runde på 68 slag. Stenson var nede på 72 slag.

Totalt har Spieth 202 slag, mens Stenson står med 203 slag før avslutningen søndag. Da skal trolig duoen gjøre opp seg imellom om seieren. De nærmeste utfordrerne er Rickie Fowler og Paul Casey på tredjeplass. Begge står med 206 slag.

- Det vil være fantastisk å vinne. Uansett hva som skjer har sesongen vært en drøm som har gått i oppfyllelse. To majortitler, et par andre seirer og måten jeg har prestert jevnt på er et stort steg for meg, sa Spieth, som tidligere i år vant majorturneringene Masters og US Open. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere