Forsvarskrisen er nærmest total på Old Trafford om dagen og sjefen sjøl, Sir Alex Ferguson, skal angivelig jobbe på spreng for å løse situasjonen.

Begge de britiske storavisene The Sun og Daily Mirror skriver onsdag at Sol Campbell – med en fortid i Tottenham, Arsenal og Portsmouth – er aktuell for United.

- Ville elsket det
Hovedpersonen selv har naturligvis ikke unngått å få med seg ryktene om en mulig United-overgang, men avviser at han har hørt noe fra offisielt hold.

- Jeg har ikke hørt noe fra United, men det hadde vært en kjempesjanse for meg. Jeg får bare vente og se om det kommer noe gjennom de rette kanalene, sier Campbell til ESPN.

Han gjør ikke noen forsøk på å avvise at han liker tanken på spill i United-trøya.

- Selvfølgelig ville jeg elsket å spille for Manchester United. I øyeblikket trener jeg imidlertid med Arsenal som vanlig, og reiser til Manchester dersom forespørselen kommer, tilføyer han.

Trener med Arsenal
I tirsdagens mesterligaoppgjør mot Wolfsburg ble tre midtbanespillere – Darren Fletcher, Michael Carrick og Ji-Sung Park – flyttet ned i Uniteds forsvarsrekke for å tette hullene skadene har etterlatt seg.

Lista over spillere som er uaktuelle er lang som et vondt år: Wes Brown, Nemanja Vidic, Gary Neville, Fabio, Rafael, John O’Shea, Jonny Evans og Rio Ferdinand. De tre sistnevnte – alle midtstoppere – kan alle være ute til over nyttår.

Ikke rart at man på Old Trafford jobber med å forsterke forsvaret når overgangsvinduet åpner i januar. Mer overraskende er det at nødløsningen kan hete Sol Campbell.

Manager Ferguson skal ha bedt klubbledelsen sjekke hvor lenge det vil ta å få 35-åringen – som den siste tiden har trent med Arsenal – spilleklar.

Enig med Notts
Sol Campbell skrev tidligere i høst under på en meget lukrativ kontrakt med Sven-Göran Erikssons Notts County, men valgte å forlate klubben etter kun én kamp. Nå skal partene være enig om en sluttavtale, og dermed kan Campbell fritt signere for en ny klubb.

Ifølge The Sun kan 35-åringen være klar for Manchester United til kampen mot Arsenal 31. januar. En uke etterpå skal de røde ut mot en annen av Campbells tidligere arbeidergivere, Portsmouth.

PS! Et lyspunkt i Uniteds skadesituasjon er at Nemanja Vidic trolig er spilleklar til helgens seriekamp mot John Carews Aston Villa etter sykdom. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!