RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerbørs Serbia og Montenegro-Norge

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Norge vant 1-0 på bortebane over Serbia og Montenegro onsdag kveld. Her får du TV 2 Nettavisens spillerbørs og analyse av hver enkelt spillers innsats.

SPILLERBØRS SERBIA-NORGE:

THOMAS MYHRE – 6. Hadde så godt som ingenting å gjøre kampen igjennom. Skuddene i treverket kunne han ikke ha gjort noe med uansett. Solid opptreden.

CHRISTER BASMA – 5. Villig til å komme på mange løp framover, men var for upresis med pasningsfoten. Alt for mange feil i farlige posisjoner, men får pluss i boka for sine offensive initiativ.

VIDAR RISETH – 5. Den i forsvaret som klarte seg best. Flink til å løpe opp, men litt nonchalent i pasningsspillet. Litt problemer med markeringene gjennom hele kampen.

CLAUS LUNDEKVAM - 4. Heldig som ikke fikk rødt kort allerede før pause. Prøvde også en avdribling på egen banehalvdel som kunne gått galt. Rufsete. Sviktet flere ganger i markeringene.

STÅLE STENSAAS – 5. Brukbar offensiv innsats den omgangen han spilte. Viste igjen at han har et bra venstrebein. Ikke helt bra bakover, men var flink til å rydde opp i de feilene han gjorde.

THORSTEIN HELSTAD – 6. Forsiktig innledning, men kom bra med etter hvert. Hissig på gjennombrudd. Spilte 68 minutter. Svak i andre omgang.

MARTIN ANDRESEN – 6. BB. Nokså usynlig i store deler av første omgang, men kom sterkt med i kampen etter hvert. Iherdig løpsinnsats, både offensivt og defensivt. Scoret Norges mål, og dominerte midtbanen den siste halvtimen. Sto fram som kaptein.

MAGNE HOSET – 4. Hadde altfor lite ballkontakt, med flere svake avleveringer framover på banen. Var imidlertid villig til å komme på løp, men uansett: et stykke unna hans beste landskamp.

JOHN ARNE RIISE – 4. Så ingenting til rødtoppen de første 30 minuttene. Ble flyttet ned på backen i andre omgang, og holdt på å gi Serbia og Montenegro en målgivende pasning med et hasardiøst hodestøt. Svak kamp.

TORE ANDRE FLO – 4. Prøvde på litt for fikse ting, uten å lykkes. Falt langt ned på banen, slik at Carew ble sørgelig alene på topp. Ble byttet ut i pause.

JOHN CAREW – 4. Viste med all tydelighet at han mangler kamptrening. Var stasjonær det meste av kampen, og virket uvenn med ballen. Fikk lite å jobbe med.

Innbytterne:

HASSAN EL FAKIRI – 6. Spilte en omgang på høyre back. Fremragende forarbeid til det norske straffesparket. Hadde lite å gjøre utenom, men gjorde få feil. Sterk søknad til plass på backen.

MORTEN GAMST PEDERSEN – 6. Ny positiv landskamp. Skaffet Norge straffespark, og viste flere prov på et godt fotballhode. Mange smarte forsøk.

FRODE JOHNSEN – 4. Spilte en omgang for Tore Andre Flo, men fikk til svært lite. Ble løpende mye imellom, og brant i tillegg en gigantsjanse på overtid.

HARALD MARTIN BRATTBAKK – Var knapt borti ballen de tjue minuttene han fikk for Thorstein Helstad, men var veldig hissig på gjennombrudd. Tydelig at han ville mye.

JAN GUNNAR SOLLI – 4 Kom inn for Magne Hoset, uten å markere seg.

SIGURD RUSHFELDT – Fikk et drøyt kvarter for John Carew. Skapte litt mer bevegelighet på topp, men uten å skape noe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere