RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerflukt fra Chelsea

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Jose Mourinho kan oppleve at minst fire spillere forlater klubben i januar.

Den rumenske spissen Adrian Mutu har allerede spilt sin siste kamp for blåtrøyene. 25-åringen hadde en stor krangel med manager Jose Mourinho da han kom tilbake fra landslagssamling mandag, og har ifølge London Evening Standard vært borte siden. Mourinho ønsket ikke at Mutu skulle spille for Romania, og de to havnet derfor i krangel også før landslagssamlingen.

Høyrebacken Glen Johnson ønsker ifølge The Sun å forlate klubben så snart som mulig. Han skal allerede ha ytret ønske om å bli satt på transferlisten, og selges trolig når overgangsvinduet åpner i januar.

Forsvarsspilleren Robert Huth og keeper Carlo Cudicini har også varslet at de vil forlate Stamford Bridge. Begge er misfornøyde med å få lite spilletid.

Midtbanespilleren Scott Parker kan bli den femte spilleren som blir solgt i januar. Jose Mourinho har allerede uttalt at han ønsker å selge den tidligere Charlton-spilleren, som kun har spilt åtte minutter som innbytter for Chelsea denne sesongen.

Hernan Crespo og Juan Sebastien Veron er utlånt fra Chelsea til henholdsvis AC Milan og Inter denne sesongen. Begge har slitt med skader hittil i sesongen i Serie A, men kan likevel bli solgt når låneoppholdet i Italia avsluttes ved sesongslutt.

Chelsea-manager Jose Mourinho har tidligere uttalt at han kun ønsker å ha 20 spillere i A-troppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere