*Nettavisen* Sport.

Spillergruppa støtter Sundgot

Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)

Det er ikke blitt mange skudd på mål for Hønefoss, men spillerne vil heller ikke skyte på treneren.

Hønefoss (ANB): - Ja, er du gæren. Vi kan ikke begynne å skylde på treneren etter tre matcher. Vi visste på forhånd at det ble en tøff start, sier lagkaptein Frode Lafton til Ringerikes Blad.

- I stedet for å fordele skyld må vi jobbe sammen. Det er for enkelt å legge skylden for den svake starten på enkeltpersoner, og jeg gjentar at Ole Bjørn har vår fulle tillit. Han har vist hva han står for, og nå må han få sjansen sammen med oss spillere til å vise at dette skal vi snu, sier lagkapteinen.

Hønefoss har framstått som et meget svakt lag på de tre første kampene denne sesongen. Mange nysigneringer, 0-10 i målforskjell, null poeng og lite spilleglede har preget sesongstarten for ringerikingene.

Les også: Verste på 14 år

Ser lyst på framtiden
Søndagens 0-6-tap for Lillestrøm fikk mange i Fotball-Norge til å riste på hodet over nivået i eliteserien etter utvidelsen. Lafton mener det blir litt urettferdig å bruke den kampen imot laget.

- Vi kan ikke ta utgangspunkt i dette tapet mot Lillestrøm. De har ambisjoner om å være med i toppen, og de lyktes med det meste. Jeg synes også det er positivt at vi klarer å være mer med i andre omgang. Da skaper vi ting framover og er tettere bakover. Det er små lyspunkt vi må ta med oss inn mot den viktige kampen i Haugesund 2. påskedag, sier Lafton.

Viktig kamp
Haugesund er det eneste av de tre nyopprykkede lagene som har tatt poeng denne sesongen. FKH står med to poeng på sine tre første kamper, men gikk på et sviende 1-4-tap for Odd Grenland i helga.

- Vi bør ta poeng i FKH- matchen for ikke å komme helt i bakleksa, fastslår Lafton, før han innrømmer at det har vært en tøff start på sesongen.

- Møtet med eliteserien har vært brutalt, men vi gir ikke opp etter tre kamper.

Faktisk har Hønefoss kun nettet én gang i hele kalenderåret 2010 - treningskamper inkludert. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.