RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerne: - Tapet betyr ingenting

Sist oppdatert:
- Jeg mister ikke nattesøvnen av dette, sier Claus Lundekvam etter tapet for Sveits. De andre spillerne er enig.

NORGE - SVEITS 0-2: ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Det var vel nesten nødt til å skje. Åge Hareide stod med ett eneste tap etter å ha vært landslagssjef i over ett og et halvt år.

Onsdag kom nummer to.

Men selv om spillerne var skuffet over prestasjonen, spesielt i 2. omgang, tror de ikke det har noe å si for de uhyre viktige kampene som kommer senere i år.

- Dette mister vi ikke selvtilliten av. I hvert fall ikke jeg, sier Steffen Iversen.

- Jjeg tror ikke det har noe å si for Slovenia-kampen, og går det ett år mellom hvert tap så må vi kanskje leve med det, sier Morten Gamst Pedersen.

- Det var ikke denne vi måtte vinne. Det er Slovenia som er viktig, fastslår Christian Grindheim.

- Sveits er et veldig bra lag. De har ikke tapt på ett år, og spilte uavgjort borte mot Frankrike. I 1. omgang hadde vi jo også sjanser til både 1-0 og 2-0, så jeg tror ikke vi får noe mindre selvtillit av dette, sier Kristofer Hæstad.

Og kapteinen selv, Claus Lundekvam:

- Vi er skuffet. Det var ikke denne generalprøven vi skulle ha, men samtidig er det bedre at det skjer i dag enn neste gang. Jeg mister ikke nattesøvnen av dette, og vi vet veldig godt at vi må prestere bedre enn dette i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere