RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerne flaue etter skandalekamp

Sist oppdatert:
Flere av Valencia-spillerne skal være flaue over måten laget røk ut av Champions League på.

Da Werder Bremen tok ledelsen sju minutter før full tid, mistet flere av Valencia-spillerne hodet. Miguel Angulo meide ned målscoreren med en grusom takling, og ble sendt i garderoben.

Flere av de andre spillerne var innblandet i håndgemeng etter episoden, og dommer Anders Frisk delte ut sju kort de siste ti minuttene. Tilskuerne pepret Frisk med gjenstander, og trener Claudio Ranieri helte bensin på bålet med sine uttalelser etter kampslutt.

- Nå forstår jeg hva som skjedde i Roma, sa den italienske treneren, ifølge Aftonbladet - og henviste til episoden da Frisk ble truffet av en gjenstand kastet fra tribunen under en kamp i Roma tidligere i år.

Da forlot han banen blødende.

På pressekonferansen etter kampen sa Ranieri også rett ut at Frisk dømte fordel Werder Bremen gjennom hele kampen.

Spanske aviser slakter Valencias oppførsel, og skriver også at flere av spillerne skal være flaue over det lagkameratene gjorde. Uten at noen av dem blir sitert på det.

- Valencia tapte ikke bare kampen, med hodet også. Det går bare ikke å gjøre som Ranieri gjorde - å oppfordre til mer vold, skriver Marca.

- Et sørgelig syn, skriver Mundo Deportivo ifølge SVT.

Valencia kan vente seg straff av UEFA etter hendelsene.

Episoden setter spansk fotball i dårlig lys igjen. Etter rasismesakene de siste ukene var mer dårlig oppførsel det siste Spania trengte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere