*Nettavisen* Sport.

Spillerne freder Ranieri

Foto: (SCANPIX)

Spillerne i Chelsea ber klubbens mektige eier Roman Abramovich beholde Claudio Ranieri i managerstolen på Stamford Bridge.

11.03.04 10:17

Roman Abramovich skal ifølge engelsk presse ikke være fornøyd med at Chelsea er slått ut av FA-cupen og kun innehar andreplassen i Premier League, og vurderer å kvitte seg med manager Claudio Ranieri i sommer.

Usikker framtid
Og Ranieri har ved flere anledninger uttalt at han innrømmer fremtiden på Stamford Bridge er usikker. Nå rykker imildertid spillerne selv ut og forsvarer treneren. Ifølge The Sun er Chelsea-spillerne lei av at Roman Abramovichs stadig legger press på manageren.

- Ranieri har vært strålende for Chelsea, og det ville hjulpet om ledelsen rykket ut og forsvarte ham mer. Forhåpentligvis vil de gjøre dette snart, slik at fokus blir på å spille fotball, sier kaptein John Terry.

Nei til Svennis
Engelsk presse har til stadighet spekulert i om at England-sjef Sven-Göran Eriksson vil overta i sommer. Men det håper ikke Chelsea-spillerne skjer.

- Alle vet at det er tullsnakk at Svennis overtar i sommer. Alle spillerne i Chelsea støtter Ranieri 100 prosent, og håper han blir her i lang tid, sier Terry.

Chelsea henger fremdeles med i Champions Leauge, og John Terry mener en seier i Europas gjeveste turnering ikke er å utelukke med Claudio Ranieri i trenerstolen.

Claudio Ranieri har brukt over 1,2 milliarder kroner på spillerkjøp denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.