Spillerne kritiserer Spanias trener

Vicente og Joaquin mener den defensive taktikken til trener Iñaki Sáez er årsaken til at laget tapte for Portugal og røk ut av fotball-EM.

21.06.04 18:46

Spania tapte 0-1 for Portugal søndag kveld, og endte på tredjeplass i gruppe A. Hellas og Portugal avanserte til kvartfinale. Fans og media krever at trener Iñaki Sáez må gå.

Han får i alle fall ingen uforbeholden støtte av Vicente og Joaquin. Begge mener at Spania bommet fullstendig med taktikken om å gå forsiktig ut.

- I begynnelsen holdt vi igjen ganske bra, men etter hvert så du at vi ikke hadde ballen og det ble håpløst. Vi er ikke et lag som kan holde igjen, men det var det eneste vi kom på banen for å gjøre, sier Vicente oppgitt.

Spania var passive, og lignet ikke seg selv før Nuno Gomes ga Portugal ledelsen.

- Vi er et lag som må spille offensivt og presse, og det var det bare Portugal som gjorde, konstaterer Valencia-vingen. Han får støtte av ving-kollega Joaquin.

- Vi var så besatte av å forsvare oss at til og med jeg glemte å angripe. Jeg er ikke vant til å spille så defensivt. Vi gjorde mange feil med ballen, og selv om vi manglet flaks var Portugal bedre, mener Joaquin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag