Gå til sidens hovedinnhold

Spilt sin siste Brann-kamp

- Må være i fotballtrening før mandag, sier Mjelde.

(iBergen.no) Robbie Winters sliter fortsatt med en strekkskade i baksiden av låret og det ser dermed ut som han har spilt sin siste kamp for Brann.

Brann har to kamper igjen av årets sesong, begge i UEFA-cupens gruppespill. 29. november tar Brann i mot Dinamo Zagreb fra Kroatia på Stadion, 5. desember er det kamp mot sveitsiske Basel borte.

- Det er usikkert ennå, men for at det skal bli aktuelt med spill må han være i fotballtrening fra mandag, sier trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

Winters trente igjen alternativt under torsdagens økt. Da jobbet han rolig på kunstgresset på Nymark like ved Brann Stadion.

Fra det medisinske støtteapparatet i Brann får iBergen.no opplyst at kampene trolig kommer for tett, dermed kan Winters ha spilt sin siste kamp for Brann.

- Jeg jogget litt i dag, men jeg er usikker på om jeg rekker noen av kampene. Jeg har fortsatt litt smerte når jeg jogger så det gjelder ikke å presse det, sier Winters til iBergen.no.

- Har du spilt din siste kamp for Brann?

- Det kan være, sier Winters kort.

Skotten har kontrakt med Brann ut denne sesongen og fremtiden han er ennå ikke formelt avklart. Sportslig leder Roald Bruun-Hanssen sier til iBergen.no at en avklaring trolig kommer neste uke.

Winters uttalte nylig til iBergen.no at han kommer til å forlate klubben, og ønsket å takke fansen for god støtte, i sesongens siste hjemmekamp mot Dinamo Zagreb.

Skotten var sist i aksjon for Brann i hjemmekampen mot Lyn 8. oktober.

PS! Islendingen Kristjan Örn Sigurdsson pådro seg en hjernerystelse i landskampen mot Danmark onsdag. Det er ennå uklart hvor lenge han blir ute, men spilleren selv sier til iBergen.no at det vil komme en avklaring fredag.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter