*Nettavisen* Sport.

Spilte 43 sekunder med brukket bein

Foto: Bruce Bennett / AFP / NTB scanpix

- Han er symbolet på det vi driver med, sier lagkompis.

06.06.13 17:56

Det var i sluttspillkampen mellom Boston Bruins og Pittsburgh Penguins natt til torsdag at førstnevntes Gregory Campbell virkelig «tok en for laget».

Tolv minutter ut i andre periode av kamp tre mellom de to lagene i NHL-sluttspillet, la Campbell seg ned og blokket et skudd fra stjernen Evgenij Malkin.

Ifølge NHL.com var skuddet såpass hardt at Campbell brakk beinet som en følge av dette, men hardhausen fortsatte likevel å spille i 43 sekunder før han kom seg av isen.

Campbell er kjent som en tøff spiller og har vært involvert i mange tøffe slagsmål gjennom karrieren, og vunnet mange viktige dueller for Boston og andre klubber.

- Fantastisk moral
Blokkeringen han vartet opp med natt til torsdag er nok noe han fort kan bli husket lenge for i den tradisjonsrike klubben.

- Han blokkerte skuddet, og kunne ikke engang bevege seg, men prøvde likevel å spille videre, sier Bostons Bryan Marchand om lagkompisens blokkering.

- Han gjorde en fantastisk jobb der, og vi ønsket å spille resten av kampen for ham. Dette viser hvilken fantastisk moral han har. Han kjemper hele tiden, og gjør det som må gjøres.

Det var Boston som tok seieren i oppgjøret, etter at Patrice Bergeron ble matchvinner på overtid. Nå leder Boston 3-0 i kamper og er på full fart videre i Stanley Cup.

- Artig å se
Hardhausen Campbell må imidlertid Boston klare seg uten i de kommende kampene. Beinbruddet setter den viktige spilleren utenfor resten av sesongen.

- Det er ingen som etter spørsmålstegn ved hvor tøff han er, men det er likevel artig å se en slik type virkelig vise hva han er laget av, sier forsvarsmann Andrew Ference.

- Han er selve symbolet på det vi driver med og hva det vil si å komme så langt som vi nå har gjort i dette sluttspillet. Han legger ned det ekstra arbeidet som må legges ned, sier han videre.

Se episoden her:

HTML EMBED

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag