RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bruce Bennett / AFP / NTB scanpix

Spilte 43 sekunder med brukket bein

Sist oppdatert:
- Han er symbolet på det vi driver med, sier lagkompis.

Det var i sluttspillkampen mellom Boston Bruins og Pittsburgh Penguins natt til torsdag at førstnevntes Gregory Campbell virkelig «tok en for laget».

Tolv minutter ut i andre periode av kamp tre mellom de to lagene i NHL-sluttspillet, la Campbell seg ned og blokket et skudd fra stjernen Evgenij Malkin.

Ifølge NHL.com var skuddet såpass hardt at Campbell brakk beinet som en følge av dette, men hardhausen fortsatte likevel å spille i 43 sekunder før han kom seg av isen.

Campbell er kjent som en tøff spiller og har vært involvert i mange tøffe slagsmål gjennom karrieren, og vunnet mange viktige dueller for Boston og andre klubber.

- Fantastisk moral
Blokkeringen han vartet opp med natt til torsdag er nok noe han fort kan bli husket lenge for i den tradisjonsrike klubben.

- Han blokkerte skuddet, og kunne ikke engang bevege seg, men prøvde likevel å spille videre, sier Bostons Bryan Marchand om lagkompisens blokkering.

- Han gjorde en fantastisk jobb der, og vi ønsket å spille resten av kampen for ham. Dette viser hvilken fantastisk moral han har. Han kjemper hele tiden, og gjør det som må gjøres.

Det var Boston som tok seieren i oppgjøret, etter at Patrice Bergeron ble matchvinner på overtid. Nå leder Boston 3-0 i kamper og er på full fart videre i Stanley Cup.

- Artig å se
Hardhausen Campbell må imidlertid Boston klare seg uten i de kommende kampene. Beinbruddet setter den viktige spilleren utenfor resten av sesongen.

- Det er ingen som etter spørsmålstegn ved hvor tøff han er, men det er likevel artig å se en slik type virkelig vise hva han er laget av, sier forsvarsmann Andrew Ference.

- Han er selve symbolet på det vi driver med og hva det vil si å komme så langt som vi nå har gjort i dette sluttspillet. Han legger ned det ekstra arbeidet som må legges ned, sier han videre.

Se episoden her:

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere