Gå til sidens hovedinnhold

- Spilte som et diesel-aggregat

- Vi spilte som et gammelt dieselaggregat. Du vet et sånt som det er litt vanskelig å få i gang, sier en bare passe fornøyd Mons Ivar Mjelde etter kampen.

- Hva skal jeg si. Spillerne skyldte på en fryktelig vanskelig og lav sol. Jeg tror vi må skrive det rett og slett på litt premierenerver.

- Faktum er at vi rett og slett ikke kom i gang. Vi spilte som et gammelt dieselaggregat som har problemer med å starte. Vi så ikke ut som om vi ville det like sterkt som Fredrikstad, og hadde det ikke vært for Håkon (Opdal) i mål som virkelig holder oss inne i kampen i det første fryktelige kvarteret, så er det ikke godt å si hvordan det hadde gått, fortsetter Brann-treneren.

- En matchvinner i den enden, det er det en stund siden Brann har hatt?

- Håkon har vært god lenge. Han hadde en voldsom fin utvikling i fjor, og det han viste i dag er bare den siden av ham som vi kjenner. Vi har en god keeper.

- Straffen som Martin Andresen brente skulle Charlie Miller ha tatt, men han liker ikke å ta straffer når han blir felt selv.

- Hva skal jeg si. Det var en bra straffe, men det var en god redning og, sier Martin Andresen.

- Straffen var ikke så god?

- Straffer skal i mål. Mer er det ikke å si om det, sier en skuffet Martin Andresen. Skuffet over straffen og skuffet over at det ikke ble tre poeng.

- Men husk: Hadde omgangene vært omvendt så hadde vi vært lettet over at vi ikke tapte. Fredrikstad kjørte over oss i den første halvtimen.

Spillerbørs:

GLITRENDE 4 poeng

Håkon Opdal

MEGET BRA 2 poeng

Charlie Miller
Erik Huseklepp

DÅRLIG -2 poeng

HVA GJØR HAN PÅ LAGET -4 poeng

Forklaring til spillerbørs:

I erkjennelsen av at det er en umulig oppgave å gi karakterer til hver enkelt spiller etter en kamp uten å gå gjennom video , introduserer vi i dag vår børs som vil ta utgangspunkt i spillere som utmerker seg positivt eller negativt. Det gjorde bare tre spillere etter vår mening i kampen mot FFK. Spiller du glitrende er du i landslagsklasse og får fire poeng. Spiller du meget bra så gjør du akkurat det og får to poeng. Spiller du dårlig gjør du ikke jobben din. Laget lider under at du er på banen. Det kvalifiserer til minus to poeng. Vår laveste kategori er " hva gjør han på laget " - den gir minus fire poeng og burde være selvforklarende. Den er grusom og er ment å være det. La oss håpe den aldri blir brukt.

Ved slutten av året vil vi få en liste med poeng og den som har flest har vært Branns beste spiller i sesongen, etter vår mening.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken