RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spilte trøyene av Deportivo

Foto: AP/Scanpix
Monaco spilte trøyene av Deportivo La Coruna i forrige runde av Champions League, også bokstavelig talt. Den spanske klubben vil aldri mer bruke sine nye bortedrakter.

Klubben som slo ut Rosenborg i kvalifiseringen tapte hele 3-8 i tidenes mest målrike Champions League-kamp. Laget er det første som har sluppet inn åtte mål i en kamp i verdens gjeveste klubbturnering. Det går ut over trøyene, skriver NTB-AFP.

- Jeg vet ikke hvem som designet trøyene, men jeg vil aldri se dem igjen, sier Deportivo-trener Javier Irureta om de oransje, hvite og blå bortedraktene som var nye av året.

- De brakte oss iallfall ikke hell, sa den overtroiske treneren som har ført klubben til gull i serie og cup siden han fikk jobben i 1998.

Irureta bruker sin lykkejakke på alle kamper uansett vær, og han tygger på samme tyggegummi fra avspark til intervjuene er unnagjort etter kampen. Han setter seg heller ikke ned på trenerbenken før laget hans leder.

Han fikk stå hele kampen i Monaco, og det skylder han på draktene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere