Gå til sidens hovedinnhold

«Spinner» svarer om nye ML

Christian «Spinner» Lassem har utviklet Managerleague. Fredag stiller han på nettreff.

Det norske fotballmanager-nettspillet Managerleague er blitt en internasjonal suksess etter lanseringen i 2005.

Fire år senere kjemper 41.500 aktive managere fra hele 120 land om pokaler, opprykk – og ikke minst ære – i til sammen 25 seriesystemer.

Christian «Spinner» Lassem, som sto bak suksessen Planetarion, har utviklet det avhengighetsskapende gratisspillet.

Still spørsmål til «Spinner» i skjemaet nederst i artikkelen. Der kan du også lese svarene fortløpende.

Har du ikke prøvd Managerleague? Klikk her for å spille!

Sett av 2. oktober
Nettavisen er Managerleagues offisielle samarbeidspartner, og klokken 12 fredag 2. oktober stiller Spinner på nettreff i Nettavisen.

Dermed har du en unik sjanse til å forbedre prestasjonene til laget ditt – uansett om du er en fersk manager i 6. divisjon, eller om du kjemper om seriegull i de øverste divisjonene.

Du kan selvsagt også stille spørsmål om den nye versjonen av Managerleague som ble lansert for et par sesonger siden. Managerleague fikk et helt nytt design og en del endringer i spillet. Fortsatt klør mange managere seg i hodet for å forsøke å finne ut av hvordan de nå skal trene laget sitt på en optimal måte. Kanskje «Spinner» røper noen gode triks?

Stor trenerendring
Men allerede nå gir Lassem deg et tips om en endring som blir viktig når den 54. sesongen av Managerleague starter 1. oktober.

– Det er en ganske god idé å forlenge kontrakten med dine beste trenere. Disse vil bli mye mer sjeldne fra og med neste sesong. Og det er det ingen som vet ennå, sier «Spinner» med et lurt og kryptisk smil.

Forvirret? Skriv inn et spørsmål i skjemaet under om trenerendringen, så kan det godt hende at «Spinner» utdyper hva han har planlagt.

Spill mot mennesker
Mange av Nettavisens fotballinteresserte lesere har sittet timevis med PC-spillet Championship Manager. Fordelen med Managerleague er at du ikke er avhengig av å bruke en CD-rom for å spille spillet. I tillegg konkurrerer du ikke mot et dataprogram, men mot andre mennesker. Inaktive managere blir sletter etter et par måneder, slik at du alltid spiller mot aktive spillere på Managerleague. Er du nysgjerrig på spillet, er det bare å melde på laget ditt her med en gang.

Her finner du Managerleague.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene