Det er en mildt sagt hektisk helg i vente på Amedias sportsportal Direktesport. Med mer enn hundre direktesendinger i løpet av lørdag og søndag blir det et tettpakket program med en sendeplan som bør ha noe for enhver smak.

For å få tilgang til sendingene trenger du et abonnement med Nettavisen Pluss eller en annen Amedia-avis.

Nettavisen Pluss: Få tilgang her!

Idrettsfesten starter allerede tidlig lørdag morgen med noen solide høydepunkter.

Fra klokka 09.00 kan du se sending fra Birkebeinerløpet 2021, mens sendingene fra motorsport-eventet Høstløp 2021 fra Eriksplassen Motorsportanlegg starter henholdsvis 06.30 og 07.00 lørdag og søndag.

Sendingen fra Birken vil gå fra 09.00 til siste løper er i mål på ettermiddagen. I tillegg blir det studiosending med programleder og reportere i start- og mål-områdene underveis.

Talent-fest

I løpet av helga vil også noen av landets største talenter være i aksjon på Direktesport-flatene.

Direktesport streamer fra to bord under NM i bordtennis for yngre denne helga. Se sendingene her: Fredag, lørdag, søndag.

I tillegg til bordtennis, forgår også UM i friidrett i Trondheim denne helga. Flere av Norges største friidrettstalenter er samlet for å måle krefter. Se sendingene her: Fredag, lørdag, søndag.

I Namsos arrangeres svømmestevnet Zeekit LÅMØ Midt. Sendingene fra stevnet finner du her.

Som om ikke det var nok, skal også noen av Norges aller fremste fotballtalenter i aksjon denne helga. Spillere som Oscar Bobb, Isak Hansen-Aarøen og Bryan Fiabema er en del av Norges G18-landslag som møter Danmark G18 til kamp lørdag klokka 18.00. Kampen ser du her.

Håndballen er tilbake

Denne uka ble de første kampene i årets sesong av Rema 1000-ligaen spilt. Runde to kommer allerede denne helga.

Det spilles topphåndball både lørdag og søndag, men for mange blir nok høydepunktet når rivalene Haslum og Elverum møtes.

Vipers fikk tøff motstand av Fredrikstad i midtuka, og får besøk av Oppsal på søndag. Den kampen ser du her.

Se full oversikt over all direktesendt håndball her.

Fotballen dundrer videre

Sandviken har fått seg en luke i toppen av Toppserien, men på plassene bak er kampen både tett og intens. Storkampen Rosenborg - Vålerenga lørdag klokka 15.00 blir en kraftpakke av en kamp og den perfekte oppladningen til lokaloppgjøret mellom Sandviken og Arna-Bjørnar.

Her finner du sendeoversikt for alle kampene i Toppserien.

I PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen er det som vanlig fullt kjør, og oversikt over direktesendte kamper finner du her.

Ishockey-generalprøver

Ishockey-lagene skal prikke inn toppformen før serien starter senere i september, og denne helga vises dobbeltoppgjøret mellom Narvik og Nidaros, samt Stjernen mot Manglerud/Star. Full oversikt over ishockey-sendingene finner du her.

For å få tilgang til sendingene trenger du et abonnement med Nettavisen Pluss eller en annen Amedia-avis.

Nettavisen Pluss: Få tilgang her!

Se sendingene på TV

Direktesport-sendingene kan sees i nettleseren din, men også på TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

Les mer om Direktesport på smart-TV her