Spiss klar for LSK

Foto: SCANPIX/AFP/MICHAEL KIENZLER

Den tidligere Kaiserslautern-spilleren, 164 centimeter høye Michael Mifsud (23), skrev mandag under for Lillestrøm.

21.06.04 15:33

Mifsud bestod legesjekken mandag ettermiddag, og har skrevet under en kontrakt ut 2006.

- Det eneste som gjenstår er at klubben hans i Malta frigir ham, men slik vi har forstått det går det greit, sier LSKs daglige leder, Frank Grønlund, til TV 2 Nettavisen.

Søndag kveld snakket TV 2 Nettavisen med romerikingenes nye spiss.

- Jeg gleder meg veldig. Det virker som et meget hyggelig miljø her, og jeg håper å bli her i et par år før jeg går videre til større oppgaver, sier Mifsud.

Bare legesjekken gjenstår
Han så søndagens 1-1-kamp mellom Lillestrøm og Lyn fra tribunen, og ble enig med romerikingene om sin personlige kontrakt søndag.

Mifsud har nylig avsluttet et mindre vellykket opphold i Kaiserslautern hvor det bare ble to mål på 22 kamper, de fleste som innbytter. At det ikke ble mer spill, mener han skyldes at han ble holdt utenfor av de to landslagsspillerne Lokvenc og Klose. For det maltesiske landslaget har han mer imponerende ni mål på ”cirka 25 kamper”, og han ble allerede for tre år siden kåret til Årets Sportmann på den lille øya.

Mifsud er hurtig og teknisk, og sier selv at han trives godt både på høyre og venstre flanke – ”men best som midtspiss!”.

Spilleklar 1. juli
- En spennende spiller, sier Erlandsen, selv om han ikke kan garantere ham noen fast plass på laget.

- Nå skriver han under for oss, så får han to uker å vise seg frem på (Mifsud er spilleberettiget fra og med 1. juli, red. anm). Hva som skjer så vil bare tiden vise, legger LSK-treneren til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag