Rett før pause måtte King traske av banen etter å ha pådratt seg en skade.

Watford-spissen fikk seg en smell i låret av Diego Llorente tidligere i kampen, og så seg etter hvert nødt til å byttes ut.

Det er ennå ikke klart hvor alvorlig skaden til 29-åringen er. Landslagslege Ola Sand skriver i en SMS til Nettavisen at de vil vite mer om skaden i morgen, søndag.

Spiss-krise

King sin skade er dårlige nyheter for Ståle Solbakken, som fra før av vet at han må klare seg uten Alexander Sørloth og mest sannsynlig Erling Braut Haaland i Norges skjebnekamper mot Tyrkia og Montenegro neste uke.

Haaland er høyst usikker til landskampene grunnet en muskelskade han har slitt med den siste uken. Har har måtte stå over Borussia Dortmunds tre siste kamper.

Les også: Full forvirring rundt Haaland etter trenerens beskjed

Landslagslege Ola Sand skrev fredag til Nettavisen at det ennå ikke er konkludert om nordmannen blir med i Norges neste landskamper.

Ikke lenge etter kom Norges Fotballforbund med en pressemelding om Dortmund-spissen skadesituasjon.

«Erling Braut Haaland spiller ikke den kommende kampen for Borussia Dortmund på grunn av en muskelskade. Spissen er også usikker til VM-kvalikkampene mot Tyrkia og Montenegro, og med bakgrunn i dette vil de medisinske teamene til Norge og Dortmund holde tett kontakt», står det i pressemeldingen.

Hevder Haaland ikke blir med

Dortmund-trener Marco Rose uttalte imidlertid på en pressekonferanse fredag at Haaland ikke kom til å reise på landslagssamling.

- Vi vil beholde Erling her. Jeg tror hvile vil gjøre ham godt nå. Han vil bli hos oss og ikke bli med på landslaget, sa treneren.

Både Haaland og King ble tatt ut i Norges landslagstropp, med Veton Berisha og Kristian Thorstvedt som de to andre angriperne i troppen.

Thomas Lehne Olsen, Erik Botheim og Oho Omoijuanfo har alle blitt nevnt som aktuelle spillere for troppen.