RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spissen bløffet seg inn på utested

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
HamKams stjernespiss Oluwasegun Abiodun påsto han var Brann-spiller for å få inn en venn på et utested i Bergen.

(iBergen.no): Hamkams toppscorer Abiodun er for tiden på ferie i Bergen.

Natt til fredag skulle spilleren og tre venner inn på utestedet Champions, men den ene av vennene hans ble stoppet fordi han var for gammel til å komme inn. Utestedet har 18 års aldersgrense og aldersgrense oppad på torsdager siden det er svært populært blant unge mennesker, mye på grunn av de lave alkoholprisene.

- Sa han var Brann-spiller
Da kameraten ble stoppet, trådte HamKam spilleren fremst i venneflokken og fortalte dørvakt og deleier av utestedet, Espen Risti, at han spilte på Brann. Det Abiodun ikke visste var at Risti vet hvem som er hvem i Fotball-Norge.

- Han sa først at han var Brann-spiller og at vennen hans var agenten.

Men i motsetning til på Hamar vet alle i Bergen hvem som spiller på byens stolthet og hvem som ikke gjør det.

- Dette visste jeg ikke stemte ettersom jeg hvert fall vet hvem som spiller på Brann, sier Risti til iBergen.no.

Hamkam-spilleren kontret da, ifølge Risti, med at han var HamKam-spiller, men nå skulle spille for Brann. Ifølge Risti hevdet spilleren å ha kommet fra Stadion og at han derfor var sammen med agenten sin. Dette skjedde like før midnatt.

- Han sa at han akkurat hadde kommet fra Stadion og var klar for Brann og at det var årsaken til at han var med agenten sin, sier Risti, som etter å ha fått legitimasjon fra spilleren slapp både ham og de tre andre vennene inn.

Trusler
Da iBergen.no møtte vennen som angivelig skal ha vært agenten hans snakket han som om han hadde den rollen. Han informerte blant annet om at avtalen var hemmelig, men at Abiodun ville være klar for Brann 15. juli.

Da iBergen.no omsider huket fatt i spilleren og konfronterte ham med at han er blitt Brann-spiller var han kort i kommentaren, men smilte som om han var i godt humør.

- Kanskje det stemmer, kanskje ikke. Dette vil jeg ikke kommentere. Foreløpig er jeg HamKam-spiller og tjener godt der. Jeg er fornøyd, fortalte Abiodun til iBergen.no.

- Andre forteller oss at du har sagt til dem at du er Brann-spiller. Var det en bløff for å komme inn på utestedet?

- Det har jeg aldri sagt! Hvor har du det fra? var kommentaren fra Abiodun

Brann: - Vet ingenting
iBergen.no anbefalte å ta videre kontakt om temaet fredag. Da vi konfronterte sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen om at Abiodun hadde sagt at han var Brann-spiller svarte han slik i en sms:

- «Dette vet jeg ingenting om».

En lettere oppgitt Hamkam-trener Arne Erlandsen fortalte til iBergen.no fredag formiddag at Abiodun er i Bergen bare på ferie med venner.

- Han er ikke i Bergen i forhold til noe som har med Brann å gjøre, sa Erlandsen.

Det har vært mye bråk rundt Abiodun som for ikke langt tid tilbake gikk ut på TV 2 og fortalte hvor sterkt han mislikte klubben HamKam. Han ble i tillegg i april dømt til 45 dagers ubetinget fengsel for å ha drapstruet en kvinne.

Abiodun har ikke svart på iBergen.nos henvendelser fredag.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere