TOTTENHAM - EVERTON 0-1:

Everton tok en sterk borteseier mot Tottenham søndag, da lagene møttes til dyst på White Hart Lane. En scoring av Steven Pinnear i andreomgang var nok til å sikre alle tre poengene.

Det ble likevel en svært dyrkjøpt seier for blåtrøyene fra Beatles-byen. Spissene Aiyegbeni Yakubu og Louis Saha pådro seg begge skader i løpet av oppgjøret.

Verst gikk det utover Yakubu. Etter kampen kunne Everton-manager David Moyes bekrefte at den målfarlige nigerianeren trolig er ute for resten av sesongen.

- Han røk akillessenen og vil trolig være borte fra fotballen resten av denne sesongen. Mens Louis Saha pådro seg en rift i hamstringen, sier Moyes til Sky Sport.

- Selv om vi vant, så har vi blitt straffet veldig hardt. Fra før er James Vaughan ute i minst et par måneder, så vi sliter i angrep, sier skotten.

Skadene betyr at Victor Anichebe er den eneste spissen som er skadefri for Liverpool-klubben. En mulig løsning på problemet er derfor å hente inn en ny spiss når overgangsvinduet åpner i januar.

Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort. Everton brukte nemlig store deler av overgangsbudsjettet sitt i sommer, og har dermed ikke rare midlene til å hente en ny målscorer.

- Vi har ikke mye penger for tiden, og for øyeblikket har vi rett og slett ikke råd til å hente inn noen nye. Derfor ble vi rammet ekstra hardt i dag, sier Moyes.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).