RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spisstalent til Molde

Foto: Steinkjer FK
Sist oppdatert:
Fredag ble Steinkjer-spissen Rune Ertsås (18) klar for Molde FK. Han fortsetter likevel i trønderklubben til over sommeren.

Molde og Steinkjer har forhandlet om lovende Rune Ertsås (18) i flere uker. Fredag ble han endelig klar for årets cupmester.

Den unge spissen signerer en fireårig kontrakt med Molde, men han kommer ikke til klubben med det første. Steinkjer får nemlig leie Ertsås frem til 1. august som en del av overgangsavtalen.

Hovedpersonen selv er fornøyd med at overgangen er i boks.

- Det har vært en del fram og tilbake, så det var godt å få en avklaring på hvor jeg skal spille de neste årene. Samtidig er jeg veldig motivert til å spille i Steinkjer FK før jeg begynner i Molde, sier Ertsås til Trønder-Avisa.

Spissjuvelen legger ikke skjul på at avtalen med Molde er tilfredsstillende.

– Jeg føler jeg har fått en god avtale, både sportslig og ellers. Jeg vil ikke kommentere beløp, men kan si så mye som at jeg blir lønnet. Klubben har også forpliktet seg til å legge til rette for skolegang. De skal også hjelpe meg med bolig og eventuelt bil, sier Ertsås.

Spissen lagde 17 mål for Steinkjer i årets andredivisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere