Gå til sidens hovedinnhold

Splitter han Schlecks?

Johan Bruyneel vil sende Fränk til Giro d’Italia.

Hva RadioShack-Nissans sportsdirektør Johan Bruyneel vil gjøre med sitt arsenal av sammenlagtkanoner har til nå vært ukjent. Belgieren har hatt litt av et puslespill å sette sammen foran 2012-sesongen, som begynner om en uke med Tour Down Under i Australia.

Andy Schleck, Fränk Schleck, Andreas Kløden, Chris Horner, Jakob Fulgsang og Maxime Monfort er alle lystne på å kjøre et av de tre store etapperittene som kaptein.

LES OGSÅ:Hetser Sastre og Contador

Det er liten tvil om at Andy Schleck blir lagets nummer én i Tour de France, men Bruyneel har ennå ikke avslørt sine planer for de fem andre rytterne. Sportsdirektøren åpner nå for at storebror Schleck ikke vil være i toppform i Tour de France, men heller satse på Giro d’Italia.

- Jeg utelukker det ikke. Jeg sier verken ja eller nei, men det er en mulighet, forteller Bruyneel til cyclingnews.com.

Både Fränk og Andy fikk sine Grand Tour-debuter i det italienske rittet. Andy ble nummer to i rittet i 2007, Fränk debuterte to år tidligere med en 42. plass. Nå er det muligens duket for et nytt italiensk eventyr for den eldste av brødrene.

FRÄNK SCHLECK:- Det er bare touren som teller

Tour de France-ruten, som inneholder svært mange tempokilometer, kan være grunnen til at Bruyneel heller vil se storebror Schleck i toppform i Giro d’Italia. 31-åringen er ikke et utpreget talent på temposykkelen.

Selv om det kan bli Giro-fokus for Fränk i år vil han allikevel bli å se i Tour de France, antageligvis som lillebrors viktigste støttespiller.

- De skal kjøre Tour de France, men jeg er ikke sikker på om begge vil være i toppform, uttaler Bruyneel.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken