RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sponsorer i kø for Brann

Sportsklubben Brann er blitt et hett utstillingsvindu. Sponsorene står nærmest i kø for å få være med.

- Vi regner med å ha klart budsjettet for i år før serien starter og vi er alt i gang med å fylle budsjettet for 2007 - her er interessen enorm, sier markedssjef Kristian Jæger til iBergen.no.

23,7 mill
Markedssjefen kan i realiteten bare lene seg tilbake og nyte resten av året. For det er lenge siden det har sett så rosenrødt ut før seriestart. Det totale salgsbudsjettet er på 23,7 millioner og det mangler nå bare 800.000 kroner på å nå den magiske streken.

- Det er rekord i forhold til tidligere år. Og vi regner med å ha et overskudd når året er omme. Behagelig å ha nådd budsjettet med ni måneder igjen av året, sier Jæger.

BKK vil utvide
BKK er alt en av de største sponsorene til Brann, men de er ikke fornøyd. Nå vil de utvide avtalen ytterligere og spytte inn enda mer i budsjettet til markedsavdelingen på Stadion.

- De ønsker en utvidelse av den avtalen de allerede har som går ut etter 2007. I tillegg snakker vi om å forlenge denne avtalen. Dette har sammenheng met et godt samarbeid og at BKK opplever oss som en attraktiv samarbeidspartner, mener Jæger som legger til at BKK i dag sponser drakter, stadion, er kampsponsor, sponser billetter og publikum.

- Hva er det mer de ønsker?
- De ønsker å gjøre noe mer på publikumssiden, noe mer vil jeg ikke si ennå,

300 ledige seter
Det er ikke bare sponsorene som finner Brann interessant om dagen. Publikum har strømmet på som aldri før og nå er det bare 300 partout-kort igjen av de 10 700 setene som var til salgs.

- I praksis vil dette si at vi har solgt 98 prosent av setene. I fjor solgte vi 8000 partoutkort så vi har hatt en enorm økning, forteller markedssjefen til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere