Gå til sidens hovedinnhold

Sportsdirektør Leonardo sier Neymar kan forlate PSG

Den brasilianske superstjernen kan forlate PSG om det kommer et bud som passer alle parter.

Mandag samlet PSG troppene til første trening etter ferien, men et vesentlig navn manglet. Neymar møtte ikke opp til sesongoppkjøringen etter planen.

– Mandag 8. juli skulle Neymar da Silva Santos Junior returnert til sesongoppkjøringen med Paris Saint-Germains førstelag. Paris Saint-Germain noterer at Neymar Jr. ikke møtte opp til avtalt tid og sted. Dette gjorde han uten klubbens tillatelse, skrev PSG i en uttalelse på sine hjemmesider mandag.

LES OGSÅ: Nettavisen følger overgangsvinduet direkte i hele sommer

Nå varsler PSGs sportsdirektør Leonardo at Neymar kan forlate klubben.

- Neymar kan dra fra PSG hvis det kommer et bud som passer alle parter. Vi har ikke mottatt noen bud enda, men vi har hatt overfladisk kontakt med Barcelona, sier Leonardo i et intervju med den franske avisen Le Parisien.

- Tydelig at han vil bort

Sportsdirektøren svarer på en rekke spørsmål i intervjuet med den franske avisen og Neymar er det naturlige fokuset.

Les også

Tirsdagens Premier League-rykter

- Det er klart for alle (at han vil dra). Men i fotball sier man én ting den ene dagen og en annen ting den neste. Det er utrolig, men det er sånn det er, sier Leonardo.

Leonardo er tydelig på at den brasilianske stjernen ikke overholdt avtalen med hovedstadsklubben og at det vil reaksjoner fra klubben.

- Han skulle møte opp, men han gjorde det ikke. Han visste at han skulle vært her. Vi vil se på alle eventuelle reaksjoner som vi ville gjort ovenfor alle ansatte. Jeg vet ikke når han vil møte opp på PSG-trening, det eneste jeg vet er at han ikke var her da han skulle vært her den 8.juli, fortsetter Leonardo til den franske avisen.

Tilbake til Barcelona

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Neymar skal ønske seg tilbake til Barcelona. Brasilianeren forlot klubben i 2017 da PSG bladde opp 198 millioner pund for spilleren.

Det har tidligere vært spekulert i at en annen brasilianer, Coutinho, kan inngå i en pakke for å få Neymar tilbake til Katalonia.

Barcelona skal ha vært tydelig i samtaler med den gjeninnsatte sportsdirektøren i PSG, om at de er interesserte i å hente Neymar tilbake til klubben. Allikevel er Leonardo tydelig på klubbene på langt nær har kommet til enighet om en avtale enda.

Les også

Atlético Madrid ga vekk Antoine Griezmanns nummer. Nå nekter franskmannen å møte på trening

- Barcelona sier at de vil kjøpe. President-Bartomeu sa dette, men vi kan ikke se at de var i posisjon til å få til en avtale. Vi må snakke og forhandle, avslutter Leonardo til Le Parisien.

Skadet

Neymar har vært ute med skade etter at han måtte melde forfall til Copa America etter en skade han pådro seg i en oppkjøringskamp mot Qatar i forkant av mesterskapet på hjemmebane.

Brasil gikk hele veien og vant sin første Copa America-tittel på 12 år etter 3-1 over Peru i finalen på Maracana.

Kommentarer til denne saken