RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

Her er noen smånotiser fra sportens verden 18. februar.

Trenerskifte i Selbu-håndballen

Selbu-håndballen har nådd sine sportslige mål under trener Kai Morten Størseth, men kontrakten hans blir likevel ikke fornyet. Klubben har rett og slett ikke råd, skriver Adresseavisen. –Vi er godt fornøyd med Størseths jobb, men slik dagens økonomiske situasjon er, har vi ikke råd til å fortsette med ham som trener, sier Selbu-leder Odd-Erik Ofstad. Det er ikke avklart hvem som kommer til å overta trenerjobben, men assistenttrener Torkild Johansen er en av flere kandidater. (NTB)

Sidorenko slo latinamerikansk mester

Tysk-ukraineren Vladimir Sidorenko slo tirsdag kveld den latinamerikanske mesteren i bantamvekt i et boksestevne i Lübeck. Den ubeseirede Sidorenko ser nå fram mot større oppgaver, etter at Nicaraguas Moises Castro ble slått enstemmig på poeng. Nå håper tysk-ukraineren, som er kontinentalmester i WBA, på en kamp om VM-tittelen i forbundet.

(NTB-DPA)

Dementieva trekker seg med skade

Jelena Dementieva fra Russland har trukket seg fra Antwerpen Diamond Games i tennis på grunn av en skade. Det er skulderen som er plagsom for den russiske spilleren. I og med at hun ikke kommer til Antwerpen, er det sveitsiske Myriam Casanova som overtar hennes plass i turneringen. (NTB-Reuters)

Truer med fotballstreik i Uruguay

Spillerne i de beste klubbene i Uruguay truer med å gå til streik, dersom de ikke får høyere lønn. De aller beste klubbene i landet truer med ikke å spille i Libertadores Cup, det søramerikanske klubbmesterskapet i fotball, og mindre klubber truer med å trekke seg fra den nasjonale cupen dersom det ikke skjer noe med lønningene. Spillerne i 1. divisjon krever ei lønn på minst 400 dollar (ca. 2700 kroner) i måneden. Noen av dem tjener så lite som 50 dollar (350 kroner). (NTB-Reuters)

Sveits truet med hjemreise

Det sveitsiske landslaget truet med å reise hjem da de fikk vite at de ikke skulle få møte Marokkos landslag men klubblaget Raja Casablanca i den avtalte landskampen i Rabat onsdag. Marokko spilte finale i afrikamesterskapet lørdag, og spillerne er lite lystne på en treningslandskamp nå. Men etter sveitsernes trussel gikk Marokkos fotballforbund med på å stable på beina et landslag, riktignok uten utenlandsproffene som allerede er permittert. (NTB-Reuters)

Englands U21-lag vant

Englands U21-landslag i fotball slo Nederland 3-2 i en landskamp i Hull tirsdag kveld. Ipswich-spissen Darren Bent ble matchvinner tre minutter før full tid. Tidligere hadde Dean Ashton og David Bentley gitt England ledelsen to ganger, men Jack Tuyp og Klaas-Jan Huntelaar utlignet. (NTB-Reuters)

To måneder for Delaney

Aston Villas walisiske landslagsback Mark Delaney blir borte fra fotballbanen i minst to måneder som følge av ankelskaden han pådro seg mot Fulham 11. februar. Han ble skadd av en stygg takling fra amerikanske Carlos Bocanegra, som ble utvist. –Det er heldigvis ikke brudd, men han mister minst et par måneder, og han vil bli savnet, sa Villa-manager David O’Leary. (NTB-Reuters)

Nye OL-forsinkelser

OL-arrangøren i Aten offentliggjorde tirsdag nye ferdigstillelsesdatoer for fire av arenaene for sommerlekene. De er flere måneder forsinket i forhold til tidligere tidsplaner, men skal være klare i tide til lekene. Innendørsanlegget der det skal være basketball, håndball og fekting skal stå klart i mai, fire måneder etter planen. Anleggene for badminton, moderne femkamp og elvepadling blir ferdige i april eller mai. (NTB-AFP)

Nytt gress for United

Porto vil legge om gressteppet på sin nye arena før mesterligakampen mot Manchester United neste uke. Porto-trener José Mourinho er misfornøyd med gressteppet, som ble lagt i september. Det er nå besluttet at et nytt gressteppe skal rulles ut på banen. Det skal testes allerede i lørdagens seriekamp mot Vitoria Guimaraes. (NTB-AFP)

Niemann tilbake

Skøyteveteranen Gunda Niemann-Stirnemann gjør i helgen comeback i verdenscupen etter 12 ukers skadefravær. Hun skal gå 3000 meter under stevnet i Inzell. Anni Friesinger, som på grunn av en infeksjonssykdom måtte trekke seg fra allround-VM i Vikingskipet da hun ledet etter tre distanser, er også frisk og tilbake på isen i Inzell. Hun skal gå 1000, 1500 og 3000 meter. (NTB-DPA)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere