Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

Foto: (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort om ting som rører seg i sportsverdenen onsdag 1. september. Sander Westerveld (bildet) er en av dem du finner mer informasjon om her.

LSK vil ha Rambekk

Lillestrøm ønsker å knytte til seg Odd Grenlands Anders Rambekk, skriver VG. Rambekk er Bosman-spiller etter sesongen. Påtroppende LSK-trener Uwe Rösler har allerede sett på Rambekk. Start har også signalisert at de vil ha Odd-spilleren.

Glimt tjente 1,3 mill. ekstra

Glimt budsjetterte kun med kvalifiseringsspill i europacupen. Etter at de er klar for 1. runde i UEFA-cupen kan de plusse på 1,3 millioner i ekstra inntekter, skriver Avisa Nordland.

Bjerkrheim møtte veggen

Drammens håndballstrateg Svein Erik Bjerkrheim er slått ut med streptokokker en drøy uke før seriestart, melder Drammens Tidende. –Jeg har fått beskjed om å roe meg ned litt, sier 33-åringen. Bjerkrheim er både spiller og daglig leder i klubben, samt at han er hovedlærer på håndballinjen på Wang toppidrettsgymnas i Oslo. Han driver også et eget eiendomsselskap.

Malmö solgte Majstorovic

Allsvenskans topplag har solgt midtstopperen Daniel Majstorovic til nederlandske Twente. Det er ikke oppgitt noen overgangssum. Malmö sier de vil erstatte tapet med en svensk toppspiller.

Westerveld til Mallorca

Den tidligere Liverpool-keeperen, Sander Westerveld, skifter klubb i spansk fotball fra Real Sociedad til Real Mallorca. 29-åringen går til Real Mallorca på lån.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!