*Nettavisen* Sport.

Sportsnotiser

Foto: (EPA/Scanpix)

Her finner du smått og stort om ting som rører seg i sportsverdenen søndag 5. september.

05.09.04 14:39

Mette Vestergaard gir seg på landslaget
OL-finalen i Aten, der det ble dansk gull, ble den siste kampen Mette Vestergaard spilte for det danske kvinnelandslaget i håndball. 28-åringen sier at nå får det være nok. Hun vil fra og med nå konsentrere seg om spillet på klubblaget FCK, om kjæresten og studiene sine. Landslagshåndballen er hun ferdig med, har trener Jan Pytlick fått beskjed om.

Kasey Keller vil hjem til USA
Tottenham-keeper Kasey Keller er frustrert over å ha mistet plassen i Tottenham-målet. Nå sier han at han gjerne vil vende tilbake til USA og amerikansk fotball for å avslutte karrieren på hjemmebane. Den tidligere landslagskeeperen til USA kom til Tottenham fra Rayo Vallecano i 2001. I år har han ikke spilt en eneste kamp for Tottenham.

Jartsev trekker seg i Russland
Georgij Jartsev har trukket seg som landslagssjef i fotball i Russland. Han leverte avskjedssøknaden sin etter skuffende 1-1 i VM-kvalifiseringskampen mot Slovakia lørdag, melder Radio Echo i Moskva. 56-åringen har bare hatt jobben i ett år, men da han ba om avløsing, ble det umiddelbart akseptert av det russiske fotballforbundet.

Svarte TV-skjermer i Israel
Ingen israelske TV-kanaler viste VM-kvalifiseringskampen mellom Frankrike og Israel i Paris lørdag kveld. Febrilsk prøve israelske fotballtilhengere å finne en kanal som viste kampen, men det var vanskelig. Årsaken er at ingen ville betale 250.000 dollar (1,7 mill. kroner) for å vise kampen. Det er første gang en landskamp i fotball ikke er vist på israelsk TV.

Real Madrid jakter på Steven Gerrard
Real Madrid, som bruker enormt med penger på å sikre seg de beste spillerne, skal ikke ha gitt opp jakten på Liverpools Stevan Gerrard, skriver sportsavisen AS i Spania. Avisen skriver at Gerrard står på topp av den listen over spillere Real Madrid vil kjøpe inn neste år.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.