RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Sportsnotiser

Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort om det som rører seg i sportsverdenen onsdag 8. september. Michael Rogers (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Ingen EM-kamper i Zürich

Arrangøren av fotball-EM i 2008 i Sveits/Østerrike har måttet skrinlegge planene om å bygge en ny fotballstadion i Zürich. På grunn av en langvarig dragkamp med naturvernere vil man ikke kunne fullføre arenaen i tide. –Både arrangøren og UEFA er lei for at det ikke blir noen kamper i Zürich, sier UEFA-sjef Lars-Christer Olsson. Dermed blir det bare sju arenaer framfor åtte i mesterskapet.

Rogers fikk sykkelgull

Australske Michael Rogers (bildet) ble onsdag offisielt kåret til verdensmester i temporitt på sykkel 2003. David Millar vant gullet i Hamilton i fjor, men briten har siden erkjent bruk av doping og er diskvalifisert. Tyskerne Uwe Peschel og Michael Rich rykker dermed opp til sølv- og bronseplass.

Camenzind utestengt

Den sveitsiske syklisten Oscar Camenzind, som testet positivt på EPO før Aten-OL, ble onsdag formelt utestengt i to år. Det bekreftet den sveitsiske OL-komiteen, som samtidig opplyste at Camenzind må betale over 50.000 kroner i bot. 28-åringen har allerede erklært at han legger opp.

Fransk løper pågrepet for voldtekt

Den franske mellomdistanseløperen Fouad Chouki er pågrepet og satt under etterforskning for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. 25-åringen dukket opp i friidrettsverden i fjor da han satte fransk rekord på 1500 meter og senere ble nummer åtte i VM i Paris. Han testet positivt på EPO og ble utestengt i to år, noe som ble omgjort til 18 måneder etter en anke.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere