*Nettavisen* Sport.

Sportsnotiser

Her finner du smått og stort fra sportsverdenen tirsdag 14. september. Kjersti Tysse Plätzer (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

14.09.04 12:58

Tysse Plätzer på 12. plass

Kjersti Tysse Plätzer er ranket som nummer 12 på listene til Det internasjonale friidrettsforbundet i kappgang. Den norske jenta, som også klarte 12. plassen på 20 km i OL i Aten har 1227 poeng. Det er Jane Saville fra Australia som topper listen med 1302 poeng.

Marko Baacke legger opp

Den tidligere kombinertverdensmesteren Marko Baacke fra Tyskland har lagt opp. Han var utsatt for et stygt uhell i hoppbakken i Ruka i Finland i november 2001. Etter det har aldri 24-åringen klart å finne tilbake til den gamle formen sin igjen, og nå har han lagt skiene på hylla for godt, melder det tyske nyhetsbyrået DPA.

Svensk speedwayklubb konkurs

Den svenske speedwayklubben Örnarna er slått konkurs. Klubben har gjeld på 1,8 millioner kroner, og det er kemnerkontoret i Mariestad som har fremmet konkursbegjæringen. Örnarna skal i løpet av kort tid ut i to kvalifiseringskamper mot Team Dalakraft om retten til å kjøre i eliteserien neste år. Kvalifiseringen kan gå sin gang, men den kan vise seg å bli helt betydningsløs etter konkursbegjæringen.

Villeneuve kan erstatte Trulli i Renault

Jacques Villeneuve kan komme til å erstatte Jarno Trulli i Renault-laget i de tre siste VM-rundene i formel 1. Innen onsdag blir det klart om Trulli, som skal kjøre for Toyota neste sesong, kommer til å avslutte sesongen for Renault, eller om det blir tidligere verdensmester Villeneuve franskmennene kommer til å satse på. DE siste formel 1-rundene kjøres i Kina, Japan og Brasil.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.