RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort om det som har skjedd i sportsverdenen onsdag 15. september. Steve Yzerman (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Yzerman går på sin 19. sesong som kaptein

Steve Yzerman går på sin 19. sesong som kaptein for Detroit Red Wings. Han er den spilleren i National Hockey League (NHL) som har vært kaptein lengst. Tirsdag forlenget han kontrakten sin med ett år. 39-åringen spilte inn 5,85 millioner dollar (snaue 39 millioner kroner) i fjor.

100.000 feiret de australske olympierne

100.000 mennesker var på plass i gatene i Sydney og feiret hjemkomsten til den australske OL-troppen. 250 av de totalt 400 utøverne Australia sendte til Aten var med på paraden. Totalt sikret australierne seg 49 medaljer i Aten, 17 av dem var gull. Aldri tidligere har Australia sendt en sterkere tropp til OL.

Taiwan protesterer

Taiwan protesterer på at kona til president Chen Shui-bian, som selv sitter i rullestol, ikke får være leder for Taiwans tropp til paralympics i Aten. Det blir sagt at paralympicskomiteen i Aten vraket førstedamen som lagleder fordi hun ikke er sjef for paralympicskomiteen i hjemlandet. Det sies at sterkt press fra Beijing har ført til denne avgjørelsen, men nå har Taiwan protestert kraftig på dette.

OL-sjef i Chile risikerer straff

Den avsatte sjefen for Chiles olympiske komité, Fernando Eitel, risikerer tiltale etter straffeloven i landet for falske regninger og for å ha vanskjøttet offentlige fond i landet. Han trakk seg som sjef for Ol-komiteen i forrige uke etter å ha innrømmet at også sønnen hans var innblandet i misligheter av økonomisk art. Han blir også etterforsket for å ha stukket unna store pengebeløp i OL-komiteens regi, melder flere aviser.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere