Sportsnotiser

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Her finner du smått og stort fra sportsverdenen mandag 20. september. Per-Mathias Høgmo (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

20.09.04 10:45

Austevoll blir trener

Den tidligere toppsvømmeren Elin Austevoll er ansatt som i full stilling som trener for Bergensvømmerne. Austevoll innehar fortsatt langbanerekordene på 100 og 200 m bryst, og deltok for Norge i OL i Atlanta i 1996. Bergensvømmerne ble nylig kåret til landets beste klubb av Norges Svømmeforbund.

Høgmo teller på knappene

Per-Mathias Høgmo kan være på vei bort fra jobben som Tromsø-trener, skriver VG. Ifølge avisen teller Høgmo på knappene om han skal ta et år til i klubben etter årets sesong. Han har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben dersom andre interessante jobbtilbud dukker opp. Aalesund-trener Ivar Morten Normark kan være en aktuell etterfølger, og skal allerede være kontaktet av TIL.

Krokdal står på sitt

Fotballdommer Stig Rune Krokdal mener avgjørelsen om å gi Bodø/Glimt straffe på overtid i kampen mot Brann var helt korrekt. –Når jeg ser bildene er jeg klokkeklar på at det er en riktig avgjørelse. (Ragnvald) Soma tar (Stig) Johansen i det han tar ballen. Det var greit å se det på TV, der fikk jeg se det samme som jeg så på Aspmyra, sa Krokdal til Bergens Tidende etter å ha studert TV-bildene søndag kveld.

Hissig helg i Argentina

Til sammen ni spillere ble utvist under to kamper i den argentinske fotballserien søndag. Fem spillere fikk rødt kort da Newell’s Old Boys slo Argentinos 2-1. Newell’s måtte klare seg uten en lårskadet Ariel Ortega, som forrige uke hadde sonet ferdig sin 19 måneder lange utestengelse for kontraktsbrudd med tyrkiske Fenerbahce. Independientes hjemmekamp mot Boca måtte utsettes i ti minutter fordi fansen kastet gjenstander på Boca-keeperen. Etter bare fem minutters spill ble fikk vertslaget sin første spiller utvist, og senere fikk ytterligere tre spillere marsjordre.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.