RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort om ting som har skjedd i sportsverdenen tirsdag 21. september. Maurice Greene (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Langrennstalent promillemistenkt

Et av Norges største langrennstalenter mistenkes for promillekjøring etter å ha vært fører for en bil som ble totalvraket ved Meråker natt til fredag, skriver Langrenn.com. I bilen satt fem ungdommer, flere av dem skiløpere. Føreren av bilen fikk førerkortet beslaglagt på stedet. –Det er mistanke om promillekjøring, og det er tatt rutinemessig blodprøve av sjåføren, sier operasjonsleder Stig Fredriksen ved politiet i Nord-Trøndelag.

Ryder-helter hyllet

Flere hundre personer hadde møtt fram på Heathrow-flyplassen mandag for å feire de europeiske golfheltene som vant Ryder Cup sist helg. Applaus og jubel fra fansen møtte lagkaptein Bernhard Langer og co, før golfstjernene forsvant inn i en VIP-lounge for å drikke champagne. –En fantastisk velkomst. Det er strålende å bli mottatt slik, sa Langer.

Klar for toppmøte

Maurice Greene og Justin Gatlin finpusser formen foran oppgjøret på 100 meter i Yokohama torsdag. Greene vil ha revansj over sin unge landsmann, som vant OL-gull på distansen i Aten. –De unge gutta kommer, men jeg er ikke ferdig ennå. Jeg er fortsatt den beste i verden, sier 30-åringen. I sesongavslutningen i Yokohama møter de Frankie Fredericks, Leonard Scott, Patrick Johnson og Nobuharu Aasahara.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere