RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Sportsnotiser

Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort om det som har skjedd i sportsverdenen torsdag 23. september. Anders Myrvold (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Kronerulling for Myrvold

Sponsorene til Vålerenga Hockey har startet kronerulling for å betale Anders Myrvold for hele sesongen. - Han er litt utenom budsjett. Vi skal fremdeles ha et par spillere til, sier markedssjef Jan Tore Kjær til VG. Onsdag skrev partene kontrakt. I den heter det at Myrvold kan forlate Oslo-klubben om NHL-streiken blir avblåst eller når det eventuelt blir noe av streikeligaen WHL.

Ultimatum fra NTF

Norsk Toppfotball truer med å nekte TV-selskapene adgang til eliteseriearenaene dersom de ikke gjør avtale med dem, skriver Aftenposten. Konflikten mellom NTF og Norges Fotballforbund om TV-rettighetene fra 2006 tilspisser seg. - Etter 1. januar 2006 slipper vi ikke inn andre enn det selskapet som har avtale med NTF på våre stadioner, sier NTF-leder Olav Boksasp. Sportssjefene i TV 2 og NRK sier de vil vente med å gå i forhandlinger inntil konflikten er avklart.

Sundby bytter båt

Siren Sundby bytter båttype og satser i 470 mot Beijing-OL, melder NRK. OL-mesteren får med seg Karianne Undrum, som i år har seilt Yngling. Hun er høyere og tyngre enn Sundby, noe som er viktig i 470-klassen. - Det er morsomt med nye utfordringer, sier Sundby om hvorfor hun bytter båttype fra europajolle til 470.

Utsetter forlengelsesprat

Marit Breivik skulle diskutert sin videre framtid med Norges Håndballforbund denne høsten. Men det første møtet endte med at alt ble utsatt til over nyttår, skriver VG. –Jeg har ikke gjort meg opp noen mening og kommer ikke til å bestemme meg for noe før EM er over, sier Breivik, som ser for seg forlengelse til Beijing-OL hvis hun går inn for ny kontrakt.

Fortsatt mangler for Skøyteforbundet

Norges Skøyteforbund mangler fortsatt hovedsponsor og 3,5 millioner kroner på fullverdig sportslig satsing. Likevel er det ingen gjeldskrise for forbundet, som har hatt en grundig gjennomgang av utgiftene og redusert disse med 2-2,5 millioner kroner, skriver Aftenposten. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere