RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort fra sportsverdenen fredag 24. september. Hardy Nilsson (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Verste måltørke siden 1991

Det scores færre mål i eliteserien enn på meget lenge. Årets scoringssnitt er det dårligste siden 14-klubbserien ble innført i 1995. Så langt har snittet vært på 2,95 scoringer per kamp. Vi må helt tilbake til 1991 for å finne et dårligere snitt (2,62), skriver TIPS.

Herzog gir seg

Andreas Herzog gir seg som fotballspiller etter sesongslutt i den amerikanske proffligaen MLS. 36-åringen, som har 103 landskamper for Østerrike, vil satse på en trenerkarriere i stedet. Herzog spilte store deler av karrieren i Tyskland, der han vant europacuper både med Werder Bremen og Bayern München.

Gabri ute i seks måneder

Barcelonas høyreback Gabri er ute i seks måneder etter at han fikk revet av leddbånd i kneet under kampen mot Real Zaragoza. Skaden er nesten identisk med den lagkamerat Thiago Motta pådro seg for noen uker siden. Motta skal opereres i USA neste uke.

Chara til Färjestad

Fredag var siste dag for overganger til den svenske eliteserien i ishockey og NHL-stjernene fortsatte å strømme inn. Färjestad sikret seg et spennende navn i storbacken Zdeno Chara. –Han har forutsetning for å bli en av seriens beste backer, mener sportssjefen Håkan Loob. 2,06 m høye Chara fra Slovakia var forrige sesong en av tre som ble nominert til prisen som NHLs beste back.

Dyrt farvel med Hardy

Hardy Nilsson, som torsdag fikk sparken som svensk ishockeysjef, kan heve lønn i nesten to år. Det betyr at det svenske ishockeyforbundet må ut med cirka 2,5 millioner kroner. –Selvfølgelig kan han ta ut lønnen, men da kan han ikke ta noen ny jobb, sier generalsekretær Michael Englund til Aftonbladet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere