Gå til sidens hovedinnhold

Sportsnotiser

Usikkert om Djorkaeff
Fulham-manager Chris Coleman hadde håpet å få signaturen til Youri Djorkaeff denne uka. 36-åringen har stått uten klubb siden han forlot Bolton i sommer. Men partene har ikke klart å bli enige om lønnsbetingelsene.

- Det er ikke klart ennå. Jeg hadde håpet å få det gjort før helgen, men i øyeblikken er det langt fra ferdig. Vi får vente og se, sier Coleman til BBC.

Australia unngikk flause
Tennis-storheten Australia unngi det som kunne blitt deres verste resultat noensinne i Davis Cup da de sikret seg en uinntakelig ledelse i kvalifiseringskampen mot Marokko.

Etter at Todd Woodbridge og Wayne Arthurs, begge 33 år, slo marokkanernes doublepar Mounir El Aarej og Medhi Tahiri 7-6 (9/7), 7-6 (7/2), 6-3, leder Australia 3-0. Det gjenstår bare to kamper.

Arthurs slo El Aarej og Lleyton Hewitt vant over Tahiri i fredagens singlekamper.

13. strake tittel for Atlanta Braves
Marcus Giles hjalp Atlanta Braves til seier 8-7 mot regjerende World Series-mester Florida Marlins natt til lørdag. Dermed har Atlanta Braves sikret seg sin 13. strake divisjonstittel.

Braves vant National League West Division fra 1991-1993, før de skiftet til NL East, som de har dominert siden 1994, skriver AFP.

Forventet opptur for Arsenal
Manager Arsene Wenger gleder både klubben og fansen i Arsenal ved å slå fast at han er totalt uinteressert i trenerjobben i Real Madrid, og at han regner med å skrive under på en ny kontrakt innen kort tid.

- Jeg har ingen ønsker om å reise. Hvis jeg stod på gaten uten jobb i morgen, ville jeg ikke si nei til Real Madrid, men jeg er fornøyd der jeg er, sier han.

- Målet mitt er å utvikle denne klubben og dette laget, og jeg føler jeg har en stor jobb å gjøre- Jeg skal skrive under ny kontrakt før året er omme, legger han til.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget